Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kovács Pisti balhéjáról mi a...

Kovács Pisti balhéjáról mi a véleményetek? Nekem elég fura, hogy a régi motorosok vagy hallgatnak, vagy védik.

Figyelt kérdés

Aki esetleg nem tudná több videó is kikerült, ahol a gyerekeivel ordibál, és nevezi őket szardarabnak, vagy ahol nőkkel ordibál, illetve olyan is van, ahol belökte az ajtón az akkori feleségét, és úgy ráverte az ajtót, hogy az egyik gyerekének a feje koccant.

Azt hinné az ember, hogy a testépítő közeg ilyenkor összezár, de nem, a régi motorosok vagy kikerülik a témát, vagy védik.

Bereczki Krisztián meg sem szólalt, Kökény Béla kikerülte a kérdést, Nyakas Sanyi ma konkrétan védte, hogy hát vele milyen jó ember volt mindig is, biztos nem szándékosan került ilyen helyzetbe.

jún. 3. 11:28
 1/1 anonim ***** válasza:
37%
Elöször is másoknak semmi köze az illetö magánéletéhez, másrészt MO-on elég megszokott ez a fajta viselkedés az apák részéröl, harmadszor a testépítök többsége által szedett szerek kifejezetten agresszívvá teszik az illetöt.
jún. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Németh Pisti nem csinált szerintetek segget a szájából?

Előre leszögezném, mindig is csíptem, felnéztem rá, élőben is láttam régen edzéseit. Tavaly ugye volt a kisfilmje, ahol úgymond a tudatlanokkal is közölte, hogy nem a jumbotól leszel versenyző. Ezt pl. Kiss Jenő támadásként fogta fel, hiszen ő ebből élt, neki kellett a...

Csak szerintem gyalázatos, mikor Németh Pisti koxot ad tanitvanyainak nulla fizikumra, hogy latvanyos legyen az átalakulás?

Még megértenem, ha egy jo alappal mennenek hozza es ugy, de azt latom, hogy ilyen 60-70 kilos embereknel is adja a cuccot.

Német Pisti és Drugs Bunny min kaptak össze anno?

Láttam még régen egy BBTV-ben a Pistit meg a Bunny-t edzeni, gondolom akkor még jóban voltak de aztán összevesztek valamin. Ezt találtam most erről a dologról, de ebben igazából nincs semmi infó :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!