Kovács Pisti balhéjáról mi a véleményetek? Nekem elég fura, hogy a régi motorosok vagy hallgatnak, vagy védik.
Aki esetleg nem tudná több videó is kikerült, ahol a gyerekeivel ordibál, és nevezi őket szardarabnak, vagy ahol nőkkel ordibál, illetve olyan is van, ahol belökte az ajtón az akkori feleségét, és úgy ráverte az ajtót, hogy az egyik gyerekének a feje koccant.
Azt hinné az ember, hogy a testépítő közeg ilyenkor összezár, de nem, a régi motorosok vagy kikerülik a témát, vagy védik.
Bereczki Krisztián meg sem szólalt, Kökény Béla kikerülte a kérdést, Nyakas Sanyi ma konkrétan védte, hogy hát vele milyen jó ember volt mindig is, biztos nem szándékosan került ilyen helyzetbe.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Előre leszögezném, mindig is csíptem, felnéztem rá, élőben is láttam régen edzéseit. Tavaly ugye volt a kisfilmje, ahol úgymond a tudatlanokkal is közölte, hogy nem a jumbotól leszel versenyző. Ezt pl. Kiss Jenő támadásként fogta fel, hiszen ő ebből élt, neki kellett a...
Még megértenem, ha egy jo alappal mennenek hozza es ugy, de azt latom, hogy ilyen 60-70 kilos embereknel is adja a cuccot.
Láttam még régen egy BBTV-ben a Pistit meg a Bunny-t edzeni, gondolom akkor még jóban voltak de aztán összevesztek valamin. Ezt találtam most erről a dologról, de ebben igazából nincs semmi infó :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!