Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyiket választanátok ha...

Melyiket választanátok ha közülük lehetne választani egyet mint legjobb?

Figyelt kérdés
júl. 13. 07:40
A kérdező szavazást indított:
Bennszülött bálna
Videómania
Hollywood Hírügynökség
Whisperton
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Mind a 3 amit ismerek, írtó toxikus.

Hollywood Hírügynökséget nem ismerem, de nem is akarom.

júl. 13. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Ez négy különböző műfaj azt leszámítva, hogy ugyanazon a felületen vannak feltöltve a videók, ami nem szempont. "Legjobbat" általában valamilyen közös tulajdonságok összemérésével lehet választani, itt nehéz bármit találni.
júl. 13. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Négy különböző műfaj, de ugyanaz az irritáló személyiség.

Ha pisztolyt tartanának a fejemhez és úgy kéne választani, akkor inkább meghalnék. Tehát egyik sem.

júl. 13. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
Inkább a halál, de szolidaritásból lmbtq nővéremre szavaztam, hogy ne maradjon le.
júl. 13. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha már nagyon kéne egyet választani akkor Bennszülött Bálna
júl. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

A mellék GTA játékok közül melyiket választanád és miért?

Szerinted mi az ami különlegessé teszi a játékot vagy amit más GTA-ban nincs?

Melyik a legjobb férfimagasság?

Ezek közül melyiket választanátok?

Férfiak, ti ha külsőleg benne lennétek a legjobb 5%-ban, (tipikus magas nagyon szép modell fiú), akkor olyan életet választanátok, megelégednétek egy...

Tudom hogy mindenki más, de nem nagyon tudom nőként megérteni ezt És nem, nem akarok beleszólni, nem neki írok, úgyhogy aki kötekedni akar(mivel vagytok itt ezren olyanok) az ne írjon, mert jelentem. Csak kiváncsi vagyok miért van ez. Megtörtént sztori, ismerek...

Vámpír vagy szellem legjobb barát?

Melyiket választanád és miért?

Melyik nap a legjobb a Balaton Soundon?

Melyik napra választanátok napijegyet?

A legjobb canon fényképezőgép+balatoni vagy horváth nyaralást választanád vagy fényképezős telefont+spanyol nyaralással?

Férjemmel szeretnénk venni vagy egy profi Canon fényképezőgépet ami olyan képeket csinál ami szinte 'megmozdul' az esküvőnkön befolyt pénzből de akkor csak valami közelebbi helyre tudnánk menni nyaralni. A másik lehetőség, hogy nem veszünk fényképezőt hanem a telefon...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!