Ez a Lakatos Brendon mivel keresi a kenyerét?
9 évig bevolt zárva és még jobban megy a sora mint a börtön elött.
Tippelgetni én is tudok drog vagy lányokkal űzi az ipart.Én meg reggeltől estig dolgozok kőkeményen és semmi látszata.
Valaki ismeri személyesebben?Mit csinál?
Koldul TikTokon.
Bohóckodik, kamuvagánykodik, keménykedik és ez jaj de vicces, a kis retardok elveszik anyuka meg apuka bankkártyáját, töltenek fel coint és ajándék formájában támogatják. Mert, hogy aki dolgozik, tisztességes munkája van, az pontosan tudja a pénz értékét és nem ilyen nyomorultaknak dobál. Aztán az ajándekokat átváltja pénzre és kiutalja.

válasza:Ezt most találtam, itt olvashatsz róla hogy mit és mennyit keres. [link]
Döbbenet bmeg, hogy erre van igény.
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire nehéz ott munka fizikailag? Milyenek a munkakörülmények?
Van a Lakatos Brendon akinek 14karátos 305grammos arany nyaklánca van amit 2.200.000ftért vett ami átszámítva kb 7500ft/gramm és érdekelne hogy hol/hogy vehette ilyen áron és ha már itt tartunk egy csomó roma származású ember rendelkezi nem kis arannyal így neten...
Utáltam a számlájukra rögtön. Szövak náluk a pénzem így hogy merjen lemondani. Kihozzák hétfőn de nem kell a csomag. Nem veszem át ok,de a pénzem visszaküldik?
Mert ugye Keszthelyen már sajnos bezárt az elmúlt hónapban, egyik napról a másikra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!