Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ez a Lakatos Brendon mivel...

Ez a Lakatos Brendon mivel keresi a kenyerét?

Figyelt kérdés

9 évig bevolt zárva és még jobban megy a sora mint a börtön elött.

Tippelgetni én is tudok drog vagy lányokkal űzi az ipart.Én meg reggeltől estig dolgozok kőkeményen és semmi látszata.

Valaki ismeri személyesebben?Mit csinál?

szept. 2. 01:37
 1/7 anonim válasza:
100%
Küldik neki a rajongók
szept. 2. 01:48
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Ő rokona Lakatos Brájennek?
szept. 2. 04:04
 3/7 anonim válasza:
100%

Koldul TikTokon.

Bohóckodik, kamuvagánykodik, keménykedik és ez jaj de vicces, a kis retardok elveszik anyuka meg apuka bankkártyáját, töltenek fel coint és ajándék formájában támogatják. Mert, hogy aki dolgozik, tisztességes munkája van, az pontosan tudja a pénz értékét és nem ilyen nyomorultaknak dobál. Aztán az ajándekokat átváltja pénzre és kiutalja.

szept. 2. 06:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké,de ennyi nem jön tiktokból.
szept. 2. 18:33
 5/7 anonim válasza:
Dehogynem
szept. 2. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A c tipusú emberek ennyi segélyt kapnak
szept. 9. 08:20
 7/7 anonim válasza:

Ezt most találtam, itt olvashatsz róla hogy mit és mennyit keres. [link]

Döbbenet bmeg, hogy erre van igény.

tegnap 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Dolgozott màr valaki Brendon babaàruhâzban?

Mennyire nehéz ott munka fizikailag? Milyenek a munkakörülmények?

Hol/hogy tudok 14karátos arany ékszert venni 10.000ft/gramm áron venni vagy annál olcsóbban?

Van a Lakatos Brendon akinek 14karátos 305grammos arany nyaklánca van amit 2.200.000ftért vett ami átszámítva kb 7500ft/gramm és érdekelne hogy hol/hogy vehette ilyen áron és ha már itt tartunk egy csomó roma származású ember rendelkezi nem kis arannyal így neten...

Mit csináljak ha rendeltem brendon.hu-ról előreutaltam, hétfőn hozzák de már nem tartok igényt rá?

Utáltam a számlájukra rögtön. Szövak náluk a pénzem így hogy merjen lemondani. Kihozzák hétfőn de nem kell a csomag. Nem veszem át ok,de a pénzem visszaküldik?

Hallott-e valaki arról, hogy bezár a Brendon?

Mert ugye Keszthelyen már sajnos bezárt az elmúlt hónapban, egyik napról a másikra.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!