Az olyan sztárok mint Ábel Anita kapcsolatba kezdene egy olyan férfival aki minimálbért keres?

válasza:Határozottan kapcsolatba lépne igen.
Pl. ha a Lidl pénztáros vagy és nálad fizet.

válasza:Miről tudnátok napi szinten beszélgetni?
Milyen közös érdeklődési körötok lenne?

válasza:Szerintem Ábel Anita és sok más ismert nő simán kapcsolatba kezd teljesen civil és átlagos férfiakkal. A minimálbér viszont nem igazán vonzó. Nemcsak a sztároknak, de másoknak sem. És nem azért, mert a férfiból akarnának megélni, hanem van olyan mögöttes tartalma, hogy a férfi nem igazán próbálkozik előrébb jutni, pl. nem tanult, nincs szakmája, alkalmi munkából éldegél.
Nyilván az aranyásó, celebeknél más a helyzet, ők direkt ismert, kifejezetten pénzes pasikat keresnek.
További kérdések:
Sose látszik Tomi videóiban, csak a hangja hallatszik. Tudja valaki a nevét, közösségi oldalát, van-e róla kép, vagy valami?
Azért az elég kemény, hogy utána a csaj miket küldött neki messengeren. Aki nem tudná hallgassa meg a Szakítottam egy csajjal című számát.
Ez az új dal.... a R.I.P. Skylar Grey-jel, valamint szuper szexi. Imádom amikor a koncerten letérdel elé.
Akárhogy is vesszük, a világ változik. Lehetséges, hogy idővel ilyen klasszikus férfi szerepeket, Elliot Page transznemű férfi színész fog játszani?
Sosem szerettem azokat a meleg indíttatású ”személyeket akik valamiféle feltűnési kategóriába sorolták magukat mint például travi és egyéb más”. Mert ebből a típusból állandóan születtek a bonyodalmak, cirkuszok és egyéb vállalhatatlan helyzetek és a társadalom felé...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!