Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az olyan sztárok mint Ábel...

Az olyan sztárok mint Ábel Anita kapcsolatba kezdene egy olyan férfival aki minimálbért keres?

Figyelt kérdés
Ábel Anita a kedvenc magyar sztárok akivel komolyabban is el tudnák képzelni. De nincs sok lovem.

szept. 3. 06:10
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Határozottan kapcsolatba lépne igen.

Pl. ha a Lidl pénztáros vagy és nálad fizet.

szept. 3. 06:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztár... :DDDDDDDDDDDDDDDD
szept. 3. 06:53
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Miről tudnátok napi szinten beszélgetni?

Milyen közös érdeklődési körötok lenne?

szept. 3. 06:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem Ábel Anita és sok más ismert nő simán kapcsolatba kezd teljesen civil és átlagos férfiakkal. A minimálbér viszont nem igazán vonzó. Nemcsak a sztároknak, de másoknak sem. És nem azért, mert a férfiból akarnának megélni, hanem van olyan mögöttes tartalma, hogy a férfi nem igazán próbálkozik előrébb jutni, pl. nem tanult, nincs szakmája, alkalmi munkából éldegél.

Nyilván az aranyásó, celebeknél más a helyzet, ők direkt ismert, kifejezetten pénzes pasikat keresnek.

szept. 3. 08:47
 5/9 anonim válasza:
100%
Ábel Anita elég egyszerű lélek, simán el tudom képzelni, hogy igen.
szept. 3. 14:42
 6/9 anonim válasza:
Sokáig elvolt egy egyszerű panelban is...Biztos így van, láttam a TV-ben..
szept. 3. 14:48
 7/9 anonim válasza:
A Szomszédokban játszott, de nem panelban élt valószínű.
szept. 3. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű
szept. 3. 20:23
 9/9 anonim válasza:
7>> Tudom, (6-os vagyok), hogy filmsorozat volt, csak viccelni próbáltam..
szept. 7. 07:25

További kérdések:

MHV Tomi barátnőjéről van valami infó?

Sose látszik Tomi videóiban, csak a hangja hallatszik. Tudja valaki a nevét, közösségi oldalát, van-e róla kép, vagy valami?

MC Isti tényleg szakított egy csajjal?

Azért az elég kemény, hogy utána a csaj miket küldött neki messengeren. Aki nem tudná hallgassa meg a Szakítottam egy csajjal című számát.

Kinek jön be nagyon Chris (Motionless) Cerulli?

Ez az új dal.... a R.I.P. Skylar Grey-jel, valamint szuper szexi. Imádom amikor a koncerten letérdel elé.

Elliot Page kaphat idővel olyan főszerepeket, mint a Terminator, Rocky, Pókember, Batman, Superman?

Akárhogy is vesszük, a világ változik. Lehetséges, hogy idővel ilyen klasszikus férfi szerepeket, Elliot Page transznemű férfi színész fog játszani?

SzabinA” Miért bántják, jelentik fel és akarják eltüntetni Szabinát minden közösségi platformról az irigysége vezérelte, kinek éri meg ennyit...

Sosem szerettem azokat a meleg indíttatású ”személyeket akik valamiféle feltűnési kategóriába sorolták magukat mint például travi és egyéb más”. Mert ebből a típusból állandóan születtek a bonyodalmak, cirkuszok és egyéb vállalhatatlan helyzetek és a társadalom felé...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!