Melyik lehetett ez a tv műsor?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még akkoriban elég kicsi voltam ('90-es évek vége, 2000-es eleje) amikor fénykorukat élték a tévében. Van egy emlékem arról, hogy az egyik epizódban sokat nevettünk a tesómmal egy jeleneten, ami valahogy kapcsolódik ahhoz, hogy "karaj". Eddig nem jöttem rá mi volt az,...
Rég nézhettem de nagyon megmaradt és a sorozat címét talán tudom. Ilyen rejtélyek meg igazságokról szólt, volt 5 tény és a végén a néző dönthette el melyik igaz vagy hamis, egy narrátorral kezdődött egy rejtélyes szobában. Epizód: -Nem emlékszem melyik rész...
Nem vagyok biztos benne, hogy melyik adón ment, azt hiszem a Minimaxon. Nem olyan erős rég adták, 2014 és 2016 között. Nem nagyon emlékszem a sztori fő lényegére, arra se, hogy néztek ki a szereplők, de egy lány volt a fő szereplő, úgy emlékszem, hogy vörös hajú volt,...
Mikor kisebb voltam, gyakran felébredtem éjjel a televízióra és legtöbb esetben egy fekete-fehér képkockákból álló műsor ment, ami nem kicsit volt félelemkeltő. Semmi összefüggést nem tudtam felfedezni benne akkor, de talán most sem menne. Viszont bárhol keresgéltem,...
Régen kb 2006-9 körül a Zone reality csatornán ment ez a műsor, eredetileg angol nyelvű volt, de volt magyar szinkron. Arról szólt, hogy van két pár, és ők egymás esküvőjét szervezték meg, és aki több mindent eltalált pl a ruha stílusa, a helyszín stílusa, a csokor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!