Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik lehetett ez a tv műsor?

Melyik lehetett ez a tv műsor?

Figyelt kérdés
Kb 8-10 éve mehetett, Ha jól rémlik az Irigy Hónalj Mirigy vezette, a műsor lényege az volt, hogy celebeket el küldtek különböző helyekre (pl könyvtár) és feladatokat kaptak. A részek amikre emlékszem, abban Miskovits Márton, Berki Krisztián, Peter Srámek szerepelt. Berki Krisztián egy könyvtárban azt a feladatot kapta hogy hangoskodjon. Sajnos csak ennyire emlékszem, valakinek bármi ötlet? :D
2024. aug. 25. 03:25
 1/2 anonim ***** válasza:
70%

Kapsz egy fülest! (2016).

[link]

Google: "Berki Krisztián"+könyvtár|könyvtárba|könyvtárban+műsor

2024. aug. 25. 06:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Király vagy, köszi! :D
2024. aug. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Melyik L'art pour L'art műsorban lehetett ez?

Még akkoriban elég kicsi voltam ('90-es évek vége, 2000-es eleje) amikor fénykorukat élték a tévében. Van egy emlékem arról, hogy az egyik epizódban sokat nevettünk a tesómmal egy jeleneten, ami valahogy kapcsolódik ahhoz, hogy "karaj". Eddig nem jöttem rá mi volt az,...

Ez melyik sorozatban lehetett és melyik epizódja volt?

Rég nézhettem de nagyon megmaradt és a sorozat címét talán tudom. Ilyen rejtélyek meg igazságokról szólt, volt 5 tény és a végén a néző dönthette el melyik igaz vagy hamis, egy narrátorral kezdődött egy rejtélyes szobában. Epizód: -Nem emlékszem melyik rész...

Vajon melyik rajzfilm lehetett ez?

Nem vagyok biztos benne, hogy melyik adón ment, azt hiszem a Minimaxon. Nem olyan erős rég adták, 2014 és 2016 között. Nem nagyon emlékszem a sztori fő lényegére, arra se, hogy néztek ki a szereplők, de egy lány volt a fő szereplő, úgy emlékszem, hogy vörös hajú volt,...

Mi lehetett 2007-2010 között ez a műsor?

Mikor kisebb voltam, gyakran felébredtem éjjel a televízióra és legtöbb esetben egy fekete-fehér képkockákból álló műsor ment, ami nem kicsit volt félelemkeltő. Semmi összefüggést nem tudtam felfedezni benne akkor, de talán most sem menne. Viszont bárhol keresgéltem,...

Melyik műsor lehetett ez?

Régen kb 2006-9 körül a Zone reality csatornán ment ez a műsor, eredetileg angol nyelvű volt, de volt magyar szinkron. Arról szólt, hogy van két pár, és ők egymás esküvőjét szervezték meg, és aki több mindent eltalált pl a ruha stílusa, a helyszín stílusa, a csokor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!