Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyire fura ha egy sorozatba...

Mennyire fura ha egy sorozatban egy karaktert hirtelen más színész alakít?

Figyelt kérdés
Én eddig a Jóban Rosszbanban találkoztam ezzel, hogy hirtelen egy karaktert máshogy néz ki. Első sokk volt a Várnagy Előd (Damu Roland-Szikszai Rémusz?). Fontos szál futott éppen amikor Pongrácz kínozta őt egy pincében és még a kínzás zajlott de a másik epizódban máshogy nézett ki és maga az alakítás is más volt, nem mondom, hogy rossz de más. Aztán ott van Bodolai Orsi, teljesen máshogy néz ki az új a régihez képest, mondjuk a végére meg lehetett szokni de először mintha egy új karakter lépett volna be a családba. Előző Orsinak rövid haja volt, az újnak hosszú (nyilván itt pl.meglehet magyarázni időugrással) de ott van Betty Tanakis. Itt semmi magyarázatot nem adtak arra, hogy hova tűnt a szép, szőke haja ami a védjegye volt már és az éppen abban időben szerzett arcon lévő sebe ami fontos része volt a történetszálnak. Itt elgondolkoztam, hogy legalább egy szőke parókát adtak volna rá ha a színésznő nem akarta szőkíteni (érthető persze) de még a vágást se imitálták az arcára. Itt nem tudtam megszokni azt, hogy ő Betty. Hiába az volt a neve, de mintha egy másik Betty volna. Még annyi, hogy régebbi epizódokban még 1000.előtt láttam, hogy az új Orsi (Braghini Rozina) volt már szerepben mégpedig egy terhes éppen szülni készülő anyukaként és Zolinál volt épp meg ekkor voltak a túszdrámák. Aztán később ő alakítja az új Orsit. Ez számomra fura volt és szokatlan, hogy régebben szerepelt színészeket is újra alkalmaznak más karaktertként. Ez mennyire bevetett egyéb sorozatokban? Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről.

okt. 24. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon zavaró főleg hogy van hogy igen arra se adnak hogy legalább egy kicsit hasonlítsanak egymásra mint pl anno a barátok köztben Tilda lecserélésénél. Sokszor azt se tudom már kit nézek. Na meg legutóbb a mintaapáknál volt hogy az egész főszereplő gárdát lecserélték és azt se tudtam ki játszik kit vagy mi volt a sztorija a karakternek előtte. De emlékszem betty tanakisra amit borzasztóan utáltam hogy lecserélték szabó Zsófit mert ő tipikusan az a karakter volt akit ahogy lecseréltek még maga a karakter is megváltozott teljesen
okt. 25. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Betty hajvágása így értelmetlen volt. Direkt a sztori része volt, hogy a börtönben levágták a haját. Aztán karakterváltásnál valakit akinek hosszú haja van. Így értelmetlen volt ezt a hajvágásos részt beletenni.
nov. 5. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
És javítsatok ki ha tévedek, de a színésznő aki eredetileg játszotta Bettyt direkt a szerepe miatt vágatta le a haját. Tehát feleslegesen vágatta le a haját.
nov. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!