Az EWTN vallási tévé, valóságos tévé, vagy csak a youtube-on van fent?
Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha lenne olyan csatorna, ami közvetítene sok vallási műsort. A PAX tévé szerintem nem teljesen ilyen, az inkább általános, és tanító jelegű. Ez pedig inkább bemutató, hírtévé jellegű lenne, és sokszor mutatnák keresztény eseményeket a világban, akár élőben. Persze, ha már van ilyen csatorna, akkor jó, de sajnos a PAX tévén kívül nem ismerek vallási tévét.
www.youtube.com/@EWTNKatolikusTV
www.youtube.com/@EWTNcatholictv
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Vagy melyiket szerettétek régebben?
Én sem rajongom egyik csatornáért sem, ugyanakkor akadtak jó műsoraik az elmúlt évek alatt. Mik voltak azok, amik bejöttek nektek?
Ez mondjuk nem tv: de egy csomó ilyen tévés műsorban van ez, hogy a szereplőkkel interjúkat készítenek külön-külön egy szobában, amiket bevágnak majd a műsor megfelelő részében. De az alanyok annak ellenére, hogy nem színészek, mégis úgy beszélnek természetesen,...
Mármint a többség, mert bármiről is legyen szó, kivétel mindig van.
1995-2005 körül adhatták valamelyik TV-csatornán. Beszélgetős műsor volt, talán 3 női vendéggel. Nem biztos, hogy színésznő volt a történetmesélő.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!