Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az EWTN vallási tévé, valóságo...

Az EWTN vallási tévé, valóságos tévé, vagy csak a youtube-on van fent?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha lenne olyan csatorna, ami közvetítene sok vallási műsort. A PAX tévé szerintem nem teljesen ilyen, az inkább általános, és tanító jelegű. Ez pedig inkább bemutató, hírtévé jellegű lenne, és sokszor mutatnák keresztény eseményeket a világban, akár élőben. Persze, ha már van ilyen csatorna, akkor jó, de sajnos a PAX tévén kívül nem ismerek vallási tévét.

www.youtube.com/@EWTNKatolikusTV

www.youtube.com/@EWTNcatholictv

2025. jan. 7. 20:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mi a kedvenc tévéműsorműfajotok?

Vagy melyiket szerettétek régebben?

Melyik volt az a műsor az RTL-n meg a TV2-n, amit jónak tartottatok/szerettetek?

Én sem rajongom egyik csatornáért sem, ugyanakkor akadtak jó műsoraik az elmúlt évek alatt. Mik voltak azok, amik bejöttek nektek?

Hogyan van az, amikor egy tévés játékban, ami elvileg folytonos, és gondolom utólag interjúvolják meg a szereplőket, mégis úgy beszélnek, mintha akkor történne?

Ez mondjuk nem tv: de egy csomó ilyen tévés műsorban van ez, hogy a szereplőkkel interjúkat készítenek külön-külön egy szobában, amiket bevágnak majd a műsor megfelelő részében. De az alanyok annak ellenére, hogy nem színészek, mégis úgy beszélnek természetesen,...

A mai fiatalok (mondjuk 25 év alattiak) valóban nem néznek tévét?

Mármint a többség, mert bármiről is legyen szó, kivétel mindig van.

Egy műsort keresek, amiben egy kb. 50 éves magyar színésznő elmesél egy történetet arról, hogy egyszer átkelt egy zebrán, abban a hitben, hogy...

1995-2005 körül adhatták valamelyik TV-csatornán. Beszélgetős műsor volt, talán 3 női vendéggel. Nem biztos, hogy színésznő volt a történetmesélő.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!