Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ugye hogy nagyon aranyos édes...

Ugye hogy nagyon aranyos édes és cuki az auchan új reklámfilmje a kis csibés!?

Figyelt kérdés
Énnekem nekem nagyon tetszik🥰🐣🐤🐥

2025. jún. 25. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd megnézem.még nem láttam
2025. jún. 25. 14:27
 2/2 A kérdező kommentje:
:-)🙂🙃🫠🥹🥲😊☺️😌😏
2025. jún. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Aranyos vonatos mesék?

Kisfiam imádja a Thomast és a Chuggingtont, nekem viszont már áthajtottak az idegeimen. :) Keresek valami újdonságot.

"Mert a mosolyod megszépíti a napom" melyik reklámban van? Van benne egy aranyos nő, aki mosolyog.

Szokott menni most is a TV -ben, de már nem tudom melyik csatorna és pontosan melyik reklám, de gondolom youtube -on is fent van. Aki tudja melyik gyártó forgalmazza és ha van neki csatornája, az kérem linkelje. Köszönöm.

A TED aranyos választás egy 5 éves kislánynak?

Szeretné megnézni, szerinte aranyos macis film. Ugye nem beszélnek benne csúnyán, egyszer sem?

Szeretnék disney junior csatornát, de digim van és nincs. Mit tehetek?

Bp-n lakom. Nagyon szeretném azt a csatornát mert nagyon aranyos mesék vannak rajta.23f

Boomerangon volt régebben egy kutyás mese, ami egy odeig angolul ment, ismeritek? Valaki címet esetleg?

Valami olyasmi volt, hogy volt egy kislány, és volt egy karkötője, amit ha rárakott a kutyára, tudott beszélni vele (vagy talán nyaklánc volt?) Talán szív alakú rubint volt benne. Nagyon cuki volt az egész, az összes kutya a kislány térdéig ért, vagy addig se, és a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!