Legyen Ön is Milliomos vagy Szerencsekerék? Melyik a jobb?

válasza:Ez így nem ér!
Gajdos Tamás és Klausmann Viktor idejében jó volt a szerencsekerék., Kaszától minden megnyilvánulásától kiver a víz. Nem állhatom.
A Vágó-féle milliomos és most Palikkal nekem egyformán jó.
A köztes műsorvezetők sorra megbuktak benne.

válasza:

válasza:További kérdések:
Tegnap láttam először, de erőltetettnek, sutának éreztem. Az első menetet sem értem, mire való, amikor a táblára írnak?
A kérdésem azoknak szól, akik mindkettő műsort nézik, vagy néztek belőle eleget, amiből ez megállapítható. Egyébként én úgy érzem abból, amit láttam (nem láttam minden részt egyikből sem), hogy A legjobb ajánlat ítészeinek jobban nyílik a pénztárcája, néha elképesztő...
Nincs TV-m, de nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz ez a "Magyarország választ 2026" adás. Van bármi módja, hogy ezt élőben nézhessem online?
Földfelszíni antennás kódolatlan közszolgálati csatornáról. Amely műsorban politikusok beszélnek politikáról. Mkv fileba rögzítem és elküldeném másoknak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!