Miért tűntek el a radiocafe98 adásai a podcastmegosztókról?
Tudja valaki? Én 3 féle mailcímükre írtam a kérdést, írtam face-n, közvetlen a rádió oldalán a Kapcsolatfelvételnél, válasz semmi.
Munkám miatt az élő eredeti adásokat nem tudom hallgatni és gyakran az ismétléseket sem. Ezért a podcastként feltöltötteket hallgattam sokáig, nem zavart az egy-két hét késés. Tavaly ilyenkor 4 különböző műsort is követtem, ( Kávézó a Világ végén, Borravaló pl ) és mindegyik részt meghallgattam. Ma már egyik sem frissül sehol, semelyik podcast csatornán sem.
Nem értem mi az oka, nincs róla hír, de így sokkal kevesebb emberhez jutnak el, az amúgy remek műsorok.

válasza:A Kávézó a Világ végént kérdezd meg McMenemy Márktól a saját FB oldalán.
A Borravalót úgy emlékszem, hogy a Millásreggelis srácok csinálják, nekik van saját FB oldaluk, vagy a műsorban bemondott számra tudsz nekik Viber/Whatsapp üzenetet küldeni, hátha válaszolnak - bár ha csak az adásban válaszolnak, azzal pont nem sokra mész, ha nem tudod meghallgatni.
A Millásreggeli adások fel szoktak kerülni némi késéssel a saját weboldalukra és Spotifyra is, nekem most kb. naprakésznek tűnik.
Úgy rémlik, hogy néha emlegették több műsorban is, hogy a műsorvezetők saját maguk intézik a podcast feltöltést és a saját elfoglaltságuktól függ, hogy mikor mennyire haladnak vele, vagy mennyire maradnak el vele.
Nekem úgy tűnt a hallottakból, hogy a Millásreggelinél ugyanúgy váltásban csinálják, mint a műsort és így többen vannak rá, könnyebben megoldódik.
Ahol csak 1-2 műsorvezető van, ott könnyebben elúszhatnak vele. Mintha a Hellojáratban is mondták volna, hogy közülük mindig Nesta tölti fel és miatta szokott ezzel csúszás lenni.
Úgy emlékszem, hogy az Okosutasnál is volt ez téma, hogy Ács Gábornak kéne csinálnia, csak ugye folyton utazik, meg néha Millást csinál, ezért nem szokta magát utolérni az utazós podcast feltöltéssel...
Gondolom nehezíti a dolgukat, hogy nem csak egy kattintás és mehet fel, hanem gondolom egyben felveszik a teljes adást, de aztán a reklámokat, zenéket, egyebeket ki kell vagdosni, amitől időigényessé válik.
(Bár azt gondolnám, hogy ma már illene ezt az adásvezérlő rendszernek automatikusan is megcsinálni, ha beállítják.)

válasza:További kérdések:
Nézi ezt valaki? mi ez? miröl szól? csak veszekednek, kiabálnak,vitatkoznak ki kit b..szott meg! félreértés ne essék, én nem nézem, csak a barátok közt szüneteiben állandóan spoilerezik! valami borzalom!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!