Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A legyen ön is milliomosnak...

A legyen ön is milliomosnak miért olyan epic a zenéje?

Figyelt kérdés

okt. 30. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Nagy a feszültség, mert nagy pénzek múlnak egy tévesztésen (vagy legalábbis anno nagy pénzek múltak rajta).
okt. 30. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert ahogy egyre izgalmasabb a játék, úgy fokozza a hangulatot. Az elején még vidám, bohókás hangulat, még akár ki is neveted szegény játékost ha nem tudja a választ. A középső szinten nyugodt, relax jellegű zene van, megpróbálja elfedni, hogy itt már fokozódik a tét. A végén pedig feszült hangulatra vált, húzza az idegeket, ezzel felfokozva az izgalmat, amire a jelölés és a helyes válasz felfedése között eltelt idő növelésével még jobban fokoznak (ha meg a tévé előtt ülve épp véletlenül tudod a helyes választ, azon feszülsz, hogy mit tököl ennyit).
okt. 31. 00:03
 3/5 N.E.R.D. ***** válasza:
#2 Igen, de a tévé előtt könnyű nagyszájúnak lenni, ha ott van veled a Wikipédia. 😄
okt. 31. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát amikor még én néztem 2000 környékén, akkor még nem annyira volt ott a wiki :D

(Nem a 2-es vagyok, csak eszembe jutott)

okt. 31. 15:37
 5/5 N.E.R.D. ***** válasza:
Én nem pontoztam le senkit, még mielőtt állba vernétek. #4 Nos, igen, akkor még valóban nem volt Wiki, de akkor a nézők is nagyobb izgalommal nézték ezeket a műsorokat, mint a mostani tiktokos, instagramos időkben.
okt. 31. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!