1/2 anonim 

válasza:

válasza:Tévéjátékok, színházi közvetítések, értéket közvetítő műsorok bármely műfajban.
Az Észbontók, való világ stb. műsorok miatt megvonnám a frekvenciát.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Klasszikus tudósító, illetve magazinműsorok, mint pl. az Ablak, Panoráma, Reflektor magazin, régi Delta (nem a mai, Fejős Ádám és Bíró Ada féle, aminek a címet leszámítva semmi köze a Deltához).
Kapcsolódó kérdések:
Hiányzik a Mónika show?
Mindig szép, új káromkodásokat lehetett hallani, nekimentek egymásnak élő adásban, könyvdobálás volt, nagyon színvonalas, érdekes műsor. Nekem hiányzik.
Nektek is hiányzik a Heti hetes című műsor? Néznétek ha újraindítanák?
Nekem hiányzik,jó kis szombat esti szórakoztató műsor volt.A 2000-es évek elején volt talán a legjobb.Én nézném,ha újraindulna,de az akkori szereplőkkel akik 2000-ben is voltak.Igaz,Bajor Imre sajnos meghalt,de a többiek még élnek.
Nektek is hiányzik a Lehetetlen c. műsor?
A régi, ráérős történetmesélés hagyományát eleveníti fel.
Nektek is hiányzik a Jáksó Top 20 műsor?
A class Fm olyan unalmas nélküle... Amíg tartott mindig hallgattam.
Hangtar. Radio.hu honlapról, a műsorfüzet pontjairól nem megy a hang lejátszás WinXP, Firefox alatt. A help szerint az adobe flush bővítmény...
Az on-line műsor lejátszás pl VLC-vel megy. Köszönettel: GyL
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!