Mi van a ValóVilágos beköltözős kisbőröndben?
Figyelt kérdés
Mivel anonym az oldal, gondoltam megkérdezem hátha valaki tudja a választ. Arra a bőröndre gondolok amit mindig visznek a párbajra, meg amivel beköltöztek, az a kis pici kézi bőrönd. Annyira érdekel mi van benne.jan. 8. 00:13
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Szó szerint piperetáska. Leginkább ruhák, sminkkészlet, talán még mosdóeszközök. A vibrátor érdekes gondolat, tudtommal nem derült ki ilyen soha. :D
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Nekem valami rémlik, hogy állítólag személyes tárgyak (fényképek, kedvenc bugyi stb. 😁), de hajlok arra én is, hogy inkább semmi :)
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Az agyuk.
Ha kiesnek vagy nem jutnak be a játékba, akkor egy készenlétben levő orvosi csapat visszaülteti a fejükbe.
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Különféle antidepreszánsok; sör, bor, unikum, konyakmeggy.. Ilyesmik.
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Az inkább csak egy jelkép a be és kiköltözéshez,amikor beköltöznek már ott várja őket a többi cuccuk a raktárban,az elsőket meg a hálószoba közepén-kiköltözéskor is valszeg rövid időn belül megkapják a bezsákolt ruhájukat és mást,nem sok értelme lenne a kisbőröndbe pakolni a fésűjüket vagy más apróságot ami ott csörögne benne.
További kérdések:
Miről szól az Éjjel nappal budapest című TV műsor?
Nézi ezt valaki? mi ez? miröl szól? csak veszekednek, kiabálnak,vitatkoznak ki kit b..szott meg! félreértés ne essék, én nem nézem, csak a barátok közt szüneteiben állandóan spoilerezik! valami borzalom!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!