Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Aki nézi az RTL Reggeli📺☀️...

Aki nézi az RTL Reggeli📺☀️ című műsort, mi a véleménye az aktuális adásról, vendégekről, műsorvezetőkről, témákról?

Figyelt kérdés
Csak őszintén! 👍

febr. 12. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Shit.
febr. 12. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudom nézni, mert dolgozom akkor.
febr. 14. 11:05
 3/3 anonim válasza:
kedvenc
febr. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Vannak olyan televízió műsorok, amelyeket a műsorvezetők, játékvezetők, zsűritagok, szereplők miatt nem néztek?

Én a Szerencsekereket és az Észbontókat nem bírom nézni a műsorvezető, játékvezető miatt.

Az rtl miert dolgoztat olyan műsorvezetőket, akik alig tudnak értelmesen beszélni?

Pl Pataki Zita, hosszú évek óta mondja az időjárást, de rossz hallgatni milyen nehezen beszél. Vagy pl Nádai Anikó.

Szerintetek is szörnyű “műsorvezetők” vannak a Reggeliben, meg a Mokkában?

Az egyikben mekegnek makognak, a másikban vihognak össze vissza, borzasztó.

Igaz hogy számos kűlföldi tv műsort Magyarországon vesznek föl nap mint nap, itt élő kűlföldi műsorvezetőkkel?

Még régen láttam egy riportot ami arról szólt, hogy Magyarországon komplett média központok vannak amik ázsiai, kozelkeleti, de még dél amerikai műsorokat is készít szintén külföldi de itt élő műsorvezetőkkel és ott ahol sugározzák úgy adják le pl egy délelőtti...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!