Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem érzitek nyögve-nyelősnek...

Nem érzitek nyögve-nyelősnek A legjobb ajánlatot?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam először, de erőltetettnek, sutának éreztem.

Az első menetet sem értem, mire való, amikor a táblára írnak?

ápr. 15. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, erőltetett.

A Kincsvadászok brigádja sokkal szimpatikusabb.

ápr. 15. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is elég ijesztően nem képernyőre való volt elsőre, de végülis meg lehet szokni. Itt nem is igazán régiségek vannak, hanem inkább különlegességek, ritkaságok, gyűjtői darabok, ha téged érdekel ez a világ, akkor ezért érdemes nézni, ha nem annyira, akkor lehet lemorzsolódsz.

Mindenki látatlanban ír az elején egy összeget, aki a két legkisebb összeget írta, kiesik a licitből. Ez így még oké is volna, de van egy olyan szabály, ami értelmetlenné teszi ezt az előzőt, hogy a licit végén még bármelyik elején kiesett kereskedő újra licitálhat.

ápr. 15. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Mi volt a legelgondolkodtatóbb, vagy legértelmesebb, legjobb reklámklipp, amivel eddig találkoztatok?

Nem feltétlenül kell magyar legyen, sőt! Lehet angol, amerikai, német, francia, ... stb-stb.

Szerintetek A legjobb ajánlatban vagy a Kincsvadászokban fizetnek többet a tárgyakért a licitálók?

A kérdésem azoknak szól, akik mindkettő műsort nézik, vagy néztek belőle eleget, amiből ez megállapítható. Egyébként én úgy érzem abból, amit láttam (nem láttam minden részt egyikből sem), hogy A legjobb ajánlat ítészeinek jobban nyílik a pénztárcája, néha elképesztő...

Mi lett a CSATT műsorával?

ATV. Semmi hír róluk, pedig az egyik legjobb vitaműsor volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!