Nem érzitek nyögve-nyelősnek A legjobb ajánlatot?
Tegnap láttam először, de erőltetettnek, sutának éreztem.
Az első menetet sem értem, mire való, amikor a táblára írnak?

válasza:Igen, erőltetett.
A Kincsvadászok brigádja sokkal szimpatikusabb.

válasza:Nekem is elég ijesztően nem képernyőre való volt elsőre, de végülis meg lehet szokni. Itt nem is igazán régiségek vannak, hanem inkább különlegességek, ritkaságok, gyűjtői darabok, ha téged érdekel ez a világ, akkor ezért érdemes nézni, ha nem annyira, akkor lehet lemorzsolódsz.
Mindenki látatlanban ír az elején egy összeget, aki a két legkisebb összeget írta, kiesik a licitből. Ez így még oké is volna, de van egy olyan szabály, ami értelmetlenné teszi ezt az előzőt, hogy a licit végén még bármelyik elején kiesett kereskedő újra licitálhat.
Kapcsolódó kérdések:
legviccesebb érdekelne
Nem feltétlenül kell magyar legyen, sőt! Lehet angol, amerikai, német, francia, ... stb-stb.
A kérdésem azoknak szól, akik mindkettő műsort nézik, vagy néztek belőle eleget, amiből ez megállapítható. Egyébként én úgy érzem abból, amit láttam (nem láttam minden részt egyikből sem), hogy A legjobb ajánlat ítészeinek jobban nyílik a pénztárcája, néha elképesztő...
ATV. Semmi hír róluk, pedig az egyik legjobb vitaműsor volt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!