Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A prime video-ra szeretnék...

A prime video-ra szeretnék regisztrálni, de valamiért nem engedi mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

ápr. 16. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Nyilvan kiirta hogy miert, nem tudtad elolvasni?
ápr. 16. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
(amugy minek van hbo-val meg netflix-szel tag-elve a kerdes?)
ápr. 16. 17:05
 3/4 SimánSimon ***** válasza:
0%
Biztosan elrontottál valamit a bankkártyaadatoknál vagy lejárt a limited, mert a rendszer nem tévedhet ekkorát. Talán a régiós korlátozások fognak ki rajtad, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem vagy elég figyelmes a regisztráció során. Bár az HBO vagy a Netflix kínálata sokkal acélosabb, te mégis itt akadékoskodsz egy alapvető folyamatnál. Próbáld meg másik böngészővel, hátha az intelligensebb nálad!
ápr. 16. 19:11
 4/4 Meton ***** válasza:

A Prime-al én is mindig megszenvedek, de megéri megcsinálni. Na nem mondom, a Disney vagy a HBO sokkal jobb, de a Netflix-et fényévekkel veri. A Netflix-en kötelező, hogy legyenek homoszexuálisok a filmekben. Hányni tudnék tőlük. A Prime nekem azért jött be, mert olcsó, meg azért egész jó a színvonal. Sajnos most bevezették, hogy filmeket is lehet kölcsönözni 300 forintért, ehhez nem kell előfizetés, de a HBO kínálatában ezeket is meg szoktam találni.

Van egy hét ingyenes hozzáférés, ezt érdemes kihasználni. Ha lejár, akkor elég hamar megújul, szóval szerintem így ingyen is nézheted. Elméletileg, de nem próbáltam. Egyszer egy hónapban nem fizettem be, azonnal kirúgtak. Akkor volt ingyenes időszakom, de aztán sikerült befizetni. Lehet, hogy a böngésző nehezíti a dolgod, de próbáld tévéről, vagy okosítóról kezdeményezni az előfizetést. Nem vagyok benne biztos, de azért annyira nem nehéz megcsinálni. A biztonságra sokat adnak, szóval figyelj mindenre. Ha a böngészóvel nem megy, akkor tévéről indítsd. Van nagyon egyszerű módszer, csak már nem tudom, hogy csináltam.

ápr. 19. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Be szeretnénk baratnommel regisztrálni netflixre?

És az hogy “Screens you can watch on at the same time” az azt jelenti hogy egyszerre ketten nézhetünk 2 különböző dolgot? Ez a második csomag vagyis a standard. Koszi a valaszokat.

Anyum szeretne regisztrálni erre az oldalra sorozat-barat. Club de nem tud, nincs olyan az oldalon hogy regisztráció, hogyan tud regisztrálni az oldalra?

azért akar ide, mert egy csomó sorozatos film amit néznek ide van feltöltve, és csak akkor nézhetőek meg ha be jelentkezik, hogyan lehet ide regisztrálni?

Mit kell most beirnom ha az fl studioba regisztralni szeretnek?

akarok az fl studioba beregisztralni mert csak igy tudom megnezni egy regebben elkeszitett zenemet. csak itt nem tudom h mit kene beirnom. ki tud nekem segiteni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!