Vajon a TV2 mikor dob be egy nagy bejelentést a 23 év szünet után megújuló Big Brotherről?

válasza:

válasza:Ezer bőrt lehúztak már erről műsorformátumról, mindenhol voltak, mindenféle összetételben, mindent csináltak már egymással, épp csak a Battle Royal-t nem adaptálták (vagy ha igen, akkor azt a tévében nem mutatták be :-D)
Úgyhogy teljesen kizárt hogy bármi újat tudjanak mutatni "megújulás" címén.

válasza:

válasza:mivel a g.c. végre elvesztette a választásokat, sztem nem fognak ilyen hülyeségekbe pénzt ölni, amikor hosszú és hideg télre készülnek a stórmanjai.
1: "ahogy az sem életszerű, hogy miért is emlékeznének meg egy 23 éve (nem kerek, nem jelentős) véget ért műsor második évadának évfordulójáról."
Ilyet eddig senki sem állított.
Amúgy meg egy formátum jogait nem lehet örökre megvenni és nem is lett beépítve semmi a VV-be, egyszerű marketing eszköz volt csupán a BB név használata. Az RTL pedig már jó pár VV óta nem is használta a BB márkanevet. Nagyon valószínű hogy költségoptimalizálás miatt már nincs is náluk a BB joga.
Itt a nyár, kimaradt a Farm VIP 6. évada a Kincsvadászok duplarészes ismétlése végett, akkor a TV2 tervezi egy heti műsort a nyári uborkaszezonban a napi helyett, dupla kiesés lesz. Ha a 23 év szünet után megújuló Big Brotherrel és a Legyen Ön is Milliomossal indíthatja a 2026-os őszi szezont a TV2, akkor le akarja simán legyőzni a konkurens RTL Magyarországot és akkor bukás lesz.
Vajon mikor kap egy hivatalos sajtótájékoztatót a TV2 legendás beköltözős valóságshowjának, a 23 év szünet után újrainduló Big Brothernek a TV2 Csoport? Hamarosan kiderül!

válasza:#5#
Azt hittem rádöbbentél hogy nem lesz B.B.miután az általad nagyon várt május x-én nem történt meg a bejelentés...
Nem tartod furcsának hogy az egész országban csak te hajtod ezt a témát és írogatod tele az összes közösségi médiát vele?
És soha nem kapsz rá semmilyen reakciót...:)

válasza:4: "nem is lett beépítve semmi a VV-be, egyszerű marketing eszköz volt csupán a BB név használata."
Nem egészen. Ha lehet hinni az iparági pletykáknak, az történt, hogy anno az RTL akarta megvenni a jogokat és elindítani a BB-t, csak a TV2 elvitte előle. Erre válaszul az RTL létrehozta a VV-t, ami gyakorlatilag egy koppintás volt éppen annyi változtatással, hogy azért a BB eredeti tulajdonosai ne tudják sikeresen beperelni. Hogy ez mennyire volt etikus, azt mindenki döntse el maga, de a terv bejött. Tehát a BB tulajdonosa úgy döntött, hogy ha már nyerni nem tud, más formátumokat sem fog eladni az RTL-nek és így született meg az a később ismert megoldás, hogy az RTL utólag megvette a BB jogait, de mivel addigra a VV erősebb brand lett már itthon, egyszerűen csak hozzátette a "Powered by Big Brother" jelzőt és ezzel egyúttal elérte, hogy a TV2 csoport se tudja ellene indítani a BB-t. Azóta már lejárt a szerződés, de kérdés, hogy ma meg akarná-e venni bármelyik csatorna család?

válasza:8: gratulálok, ugyanazt elmondtad amit én is. Illetve te ide keverted az eredeti 1-3 szériánál történteket, aminek semmi ráhatása nem volt az újkori BB licensz megvásárlására.
Ismétlem: Az újkori VV-khez társított BB jogok csak dísznek kellettek. A VV-hez semmit nem adtak hozzá marketing maszlagon kívül ekkoriban. Olyannyira nem, hogy villatündér sem volt már azokban az évadokban, amit az eredeti 1-3 szériánál míg vígan nyomtak BB mintára.
Az újkori évadokba nem rakták vissza a villatündért (BigBránert), annak ellenére, hogy akár még a tényleges NagyTestrészt is felvillanthatták volna. Ami amúgy valószínűleg nézettség növekedést hozott volna.
A lényeg: az RTL kezdetek óta akkorákat kamuzik amekkorákat nem szégyell, ahelyett, hogy néha kimozdulnának a komfortzónából és játszanának egy kicsit.
Nem tudom ki ennyire töketlen ott 20-25 éve, de én már rég beleuntam ezekbe. Minden IP-t amit megvesznek külföldről azt szétb.sznak. Dög unalomra gyúrják. Kiölik belőlük a lényeget. Még akkor is, amikor semmibe nem kerülne megtartani az eredeti jó ötleteket és külföldön sikerre járatott elemeket. Itthon valamiért a gagyit akarják eladni. Egyre kevesebb sikerrel.

válasza:További kérdések:
Nézi ezt valaki? mi ez? miröl szól? csak veszekednek, kiabálnak,vitatkoznak ki kit b..szott meg! félreértés ne essék, én nem nézem, csak a barátok közt szüneteiben állandóan spoilerezik! valami borzalom!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!