Idén is az M4 Sporton lesz a Foci VB?
Figyelt kérdés
jún. 7. 15:07
3/5 anonim válasza:
Igen. A csoportmeccseknél a végén a párhuzamosságnál M4 sport+Duna world (ami amíg a meccs tart M4 sport plusszá változik). Én amikor a párhuzamos meccsek lesznek a Duna world csazornán lévőt nézem biztosan, mert az M4 sport mindig M4 sport, ami ott van meccs azt nézem inkább utólag, mert én egy meccset sem fogok kihagyni és írom is az eredményeket, úgy könnyebb a teljes vb követése.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:#3 Nálam ott van egy monitor a tévé alatt, rákötve egy MinDig TV box, így mindkettőt látom egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Miért van az M4 Sporton most már a reklámok alatt is 12-es karika? Ennek mi értelme, ki találta ezt ki?
Pár napja, asszem a legutóbbi Forma-1 alatt vettem észre első alkalommal, hogy most már a reklámok előtt is "12 éven aluliak számára nem ajánlott" felhívást játszanak be, majd ki is teszik a karikát. Ez mi a franc? Ennek mi értelme? Pl. egy "Petőfi Rádió, a te...
Valahonnan letölthető, vagy megnézhető online valahol a VB magazin?
Az amelyik az m4 sporton szokott menni, vagy bármilyen magyar nyelvű?
M4 Sporton ki az új kommentátor, aki régen az Eurosporton volt és kb csak úszást közvetített?
most meg kosár kézi hoki focit
Az M4 Sporton az Ulti magazin miért fut 18-as karikával?
Egy kártyázós műsor, felteszem semmi meztelenség, erőszak, kábszerezés vagy káromkodás nincs benne, akkor miért fut 18-as karikával? Az összes többi műsoron semmilyen karika nincs (hiszen sportcsatornáról van szó).
Mi a zene címe ami az M4 Sporton a Vizes Világbajnokság szüneteiben és a műsor végén szól?
A Shazam nem ismeri fel sajnos. Előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!