Miről szól az Éjjel nappal budapest című TV műsor?
Figyelt kérdés
Nézi ezt valaki? mi ez? miröl szól? csak veszekednek, kiabálnak,vitatkoznak ki kit b..szott meg! félreértés ne essék, én nem nézem, csak a barátok közt szüneteiben állandóan spoilerezik! valami borzalom!
Én úgy tudom már vége van amúgy. Én olyan 2017 környékén néztem. Nem túl igényes műsor, de kikapcsolódásnak jó volt. Kicsit túlozva, de igen, lényegében ez volt, amit leírtál. Baráti társaságok laktak együtt, néha párban. Volt egy rózsadombi villa, ott laktak vagy 8-an, akik egy gazdag ember diszkójában dolgoztak. Volt még egy lakás a Margit hídnál, ott is kb 8-an laktak, meg egy lakóhajó is volt, ott is laktak páran. Egy napjukat mutatták be, munkájukat, szabadidejüket. Sok drámával, stb. Nyilván nem csak szerelmi ügyek, hanem munka/anyagi, hétköznapi ügyek is voltak.
jún. 9. 17:36
2/6 A kérdező kommentje:
#1 akkor gondolom, ez most ismétlés az RTL GOLD on!
jún. 9. 17:38
3/6 anonim válasza:
Igen, az a csatorna csak ismétléseket ad. Régen még értelmes is ment, mostanában csak értelmetlen dolgok mennek rajta. Annyi sajátgyártásúja van az RTL-nek, de pont a legalját kell adniuk.
#4 oké,akkor ajánlják,beharangozzák! a lényeg, hogy nem értem ki kiváncsi ilyen baromságokra!
jún. 9. 20:07
6/6 anonim válasza:
Pontosan arról szól amit magad is írtál. Egy megjátszott ramu reality szerűség, én is csak rtl goldon láttam a napokban pár részét, amikor nagyszülőknél aludtam és bekapcsoltam a tv-t este háttérzajnak. Kb olyan embereknek való, akik a saját fingjukon röhögnek.
Szeretném újra megnézni de nem tudom mi volt a címe a sorozatnak, és bárhogyan kerestem rá eddig nem lett eredménye. Ha valaki tudja és elküldi a sorozat címét vagy hogy hol tudom megnézni azt belinkelné annak előre is nagyon köszönöm !.
Kb 8-10 éve mehetett, Ha jól rémlik az Irigy Hónalj Mirigy vezette, a műsor lényege az volt, hogy celebeket el küldtek különböző helyekre (pl könyvtár) és feladatokat kaptak. A részek amikre emlékszem, abban Miskovits Márton, Berki Krisztián, Peter Srámek szerepelt....
A youtube-on találtam egy 90 években leadott tv műsort. De sajnos nem találom valószínű leszedték a csatornát. Több ilyen jellegű műsor volt fent. Jeszenszky Zsolt és Geszler Dorottya vezették a műsort. Benne volt a Kálvin téri Városkapu üzletház is. A Manhattan együttessel is volt egy riport.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!