Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Farm VIP műsornak tulajdonké...

A Farm VIP műsornak tulajdonképpen mi értelme van, mi a lényege?

Figyelt kérdés
Celebék megmutatják, hogy ők aztán a vadkeleti körülményekkel is mennyire megbirkóznak. Ha nem lenne ilyen átlátszó és megrendezett az egész...
szept. 1. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbb leforgatni, mint egy Survivort és a celebritásaink sem halnak éhen, mint Tóth Gabi.
szept. 1. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
A pénz.
szept. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

A Mi Hasznák mai Pride-jának mi értelme van tulajdonképpen? Minek kell felvonultatni családokat?

Szerintem teljesen érthetetlen már csak a koncepció is. Milyen jogaik nincsenek meg a heteronormativ családoknak? Mit akarnak pontosan elérni? Az egyedül nevelő szülőknél megértem, de a többinél kevésbé. Mi a véleményetek?

Tulajdonképp ilyen hazaáruló tolvajnak mint 0rbán Viktor mi értelme van?

Annyi van az egész emberben hogy megőrizze a pozícióját és minimalizálja a riválisok esélyét. A Fidesz sosem gazdasági teljesítményre épült, hanem propagandára és intézményi kontrollra. A gazdasági fellendülés, amelyet a kormány gyakran saját sikereként tüntet fel,...

San Marino létezésének tulajdonképpen mi értelme van?

Ugyanúgy olaszok élnek mint Olaszországban, olasz a hivatalos nyelv, euró a fizetőeszköz és még a határokat sem jelölik. Akkor mi értelme van a független San Marinonak?

A Hearthstone-nak tulajdonképpen mi az értelme?

Elkezdtem játszani az androidos változatával, unlockoltam az összes (9) hőst. Innen viszont nincs semmi cél. Arra számítottam, hogy besorolás lessz, mint pl a clash royale-ban, hogy számít hogyan játszasz. De nem vettem ilyet észre.

Tulajdonképpen mi értelme van ennek a C8 csatornának?

Egy hétre el voltam a nyaralómban, gondoltam este bekapcsolom a tévét.Mivel nem lakom ott nincsen előfizetésem semmilyen szolgáltatónál így maradt a mindig tv szabad csatornái.Itt találtam ezt a csatornát, de nem látom semmi értelmét egyszer főznek, majd rovarokat...

Tulajdonképpen van-e értelme annak, hogy a nem ázsiaiak is néznek animéket? Bővebben lent.

Életemben egyetlen anime sorozatot néztem végig, azt is 12-13 évesen, többe csak bele-bele néztem, tehát szinte semennyi tapasztalatom sincsen ezen a téren. Viszont most, hogy az egyetlen animét amit végignéztem 12-13 évesen, újra megnéztem, nagyon érdekes dolgot...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!