Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Házasság első látásra c....

A Házasság első látásra c. műsorban Juci gondolt már arra, hogy a barátnői miatt nincs párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Az eddigi részek alapján nagyon kontrollmániások és az élete minden szegletét uralni akarják, a szájába adni a saját véleményüket. Lehet ezért nem kell a férfiaknak?

Persze lehet megrendezett, de azért ilyen toxikus légkörök tényleg léteznek.

szept. 1. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egy összevágott műsor. Először felkínálják a pasasnak, hogy befogadják, átülnek az oldalára, utána vélhetően nagy vágás történhetett, mert már azzal áll elő, hogy nem lesz esküvő valószínű és hirtelen ellene fordul mindenki. Nekem ott hiányérzetem van a sztoriban, azt akarták kikerekíteni belőle, ami lett... ez van.

Szerintem azzal semmi baj nincs, hogy a barátnő figyelmeztette, de túl hevesen tiltakoztak később ahhoz képest, ami a képernyőn megjelent, szóval szerintem elfuseráltul vágták össze, ezt akarták megmutatni a szerkesztők, nincsen ebben semmi több.

Én inkább a személyiségében láttam néhány "too much" mozzanatot, ami lehet hogy a való életben sok a férfiaknak.

szept. 3. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, pedig nem ártana! :)
tegnapelőtt 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Kérlek írd le részletesen mikor lett számodra egyértelmű, hogy az adott férfi/nő tetszik neked? Az első 5 percben? 1. tetszik 2. járnál vele 3....

Amikor először megláttad és beszéltél vele az első öt percben? Kérlek írd le részletesen a körülményeket (pl.kávézóban beszélgettünk és összefutottunk), hol voltatok (pl.könyvtár stb.), miről beszélgettetek, milyen volt a másik reakciója/ arckifejezése. Tetszés...

Párom anyja első perctől ki nem állhat, viszont amióta eljegyeztük egymást teljesen megbolondult?

Párom megkérte a kezem, 3 éve együtt vagyunk, tökéletesen működik minden a kapcsolatunkban, közös jövőt tervezünk. Viszont az édesanyja hozzám sem szól ha találkozunk, annyira erőlteti csak meg magát, hogy köszönjön. Páromnak mondta, hogy ameddig velem van, nincs mit a...

Lányok/Nők! Ti mit szóltok az olyan férfiakhoz akik szerint a randizás, ciki, és gyerekes dolog ezért rögtön alkalmi, vagy komoly párkapcsolatba...

Mondjuk az adott férfi kijelentené: Nagyon szívesen találkozik veled, de ő nem randizik, mert "lakva ismerszik meg az ember", ezért akár rögtön szerelmes üzenetekkel kezd el bombázni. Mit tennél ilyen esetben?

Minden párkapcsolat/házasság megcsappan az első gyerek születése után? Nektek megmaradt, vagy tönkrement és elváltatok?

Az nyilvánvaló, hogy egy erős, stabil párkapcsolatot is próbára teszi a gyerek (főleg az első) születése, de én valahogy mindenkitől azt hallom, hogy valóban próbára teszi, viszont amelyik kapcsolat erős, azt még jobbá teszi, és nem válnak el. Persze a kezdeti...

A férfiak tényleg első látásra megmondják egy nőről, hogy ő lesz a feleségük?

(27 L) Az ismeretségi körömben egyre többször mondják, hogy menjek már férjhez, mert itt az ideje. Én még nem így látom. Viszont figyelek a környezetemre és eddig minden nős férfi azt mondta (ezekből a házasságokból pár nő is) és a szüleim is :), hogy márpedig...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!