A Házasság első látásra c. műsorban Juci gondolt már arra, hogy a barátnői miatt nincs párkapcsolata?
Az eddigi részek alapján nagyon kontrollmániások és az élete minden szegletét uralni akarják, a szájába adni a saját véleményüket. Lehet ezért nem kell a férfiaknak?
Persze lehet megrendezett, de azért ilyen toxikus légkörök tényleg léteznek.

válasza:Ez egy összevágott műsor. Először felkínálják a pasasnak, hogy befogadják, átülnek az oldalára, utána vélhetően nagy vágás történhetett, mert már azzal áll elő, hogy nem lesz esküvő valószínű és hirtelen ellene fordul mindenki. Nekem ott hiányérzetem van a sztoriban, azt akarták kikerekíteni belőle, ami lett... ez van.
Szerintem azzal semmi baj nincs, hogy a barátnő figyelmeztette, de túl hevesen tiltakoztak később ahhoz képest, ami a képernyőn megjelent, szóval szerintem elfuseráltul vágták össze, ezt akarták megmutatni a szerkesztők, nincsen ebben semmi több.
Én inkább a személyiségében láttam néhány "too much" mozzanatot, ami lehet hogy a való életben sok a férfiaknak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amikor először megláttad és beszéltél vele az első öt percben? Kérlek írd le részletesen a körülményeket (pl.kávézóban beszélgettünk és összefutottunk), hol voltatok (pl.könyvtár stb.), miről beszélgettetek, milyen volt a másik reakciója/ arckifejezése. Tetszés...
Párom megkérte a kezem, 3 éve együtt vagyunk, tökéletesen működik minden a kapcsolatunkban, közös jövőt tervezünk. Viszont az édesanyja hozzám sem szól ha találkozunk, annyira erőlteti csak meg magát, hogy köszönjön. Páromnak mondta, hogy ameddig velem van, nincs mit a...
Mondjuk az adott férfi kijelentené: Nagyon szívesen találkozik veled, de ő nem randizik, mert "lakva ismerszik meg az ember", ezért akár rögtön szerelmes üzenetekkel kezd el bombázni. Mit tennél ilyen esetben?
Az nyilvánvaló, hogy egy erős, stabil párkapcsolatot is próbára teszi a gyerek (főleg az első) születése, de én valahogy mindenkitől azt hallom, hogy valóban próbára teszi, viszont amelyik kapcsolat erős, azt még jobbá teszi, és nem válnak el. Persze a kezdeti...
(27 L) Az ismeretségi körömben egyre többször mondják, hogy menjek már férjhez, mert itt az ideje. Én még nem így látom. Viszont figyelek a környezetemre és eddig minden nős férfi azt mondta (ezekből a házasságokból pár nő is) és a szüleim is :), hogy márpedig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!