A legújabb TV2-s Legyen Ön is milliomos című műsorban volt kirendelt stáb tag a telefonos segítséghez kijelölt embereknél?
Figyelt kérdés
A magyar verzióban volt már újabban műsorvezetői segítség is? (Miért és mikor hozták be ezt a lehetőséget?)szept. 1. 23:07
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Már régebben.
De nem is tudtam, hogy megint megy, köszi! :D Most hogy az Ön is Tudja megsz¤nt, végre van egy új kvízműsor
Kapcsolódó kérdések:
Mit szól hozzá az RTL, hogy a Legyen ön is milliomos és a Tizenkét okos ember konkurens műsorok lesznek?
Az RTL-en megy a Tizenkét okos ember. Október 20-a után a TV2-n meg fog menni a Legyen ön is milliomos. Mi lesz a két konkurens vetélkedő következménye?
Hol lehet megtalálni a jó régi Szerencsekerék és Legyen Ön Is Milliomos adásokat?
Tudjátok, a 80-as, 90-es évekből
Ennyire színvonal alatti lesz a tv2-n a Legyen ön is milliomos! kvízműsor?
Eddig úgy ahogy, azt mondtam jó lesz, de tegnap az a buta szőke, kócos nő, Boglárka vagy hogy hívták, teljesen keresztbe tett a jó műsornak. Az még csak hagyján, hogy a viccesen egyszerű első kérdésekre nem tudta a választ és segítséget használt fel... És az is...
Mik azok a jelelenleg (is) futó TV műsorok, amelyek olyanok mint a Legyen Ön is Milliomos?
Nem követem egy jó ideje mik mennek a TV-ben, így nem vagyok képben. Kifejezetten TV-s nyereményjátékok érdekelnének.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!