Olyan arcok személyiségek akik 10-20-30 éve még nem lettek volna kameraképesek most meg simán elmennek műsorokban?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Női és férfi fronton egyaránt. (Akár híradós személyiség vagy egyéb műsor alapján)
Ti mit gondoltok róla?
Illetve szociopata vagy pszichopata (ha valamelyik a kettő közül)?
Életem nagy kedvence Dexter volt, most pedig rátaláltam a Lucifer című sorozatra. Valahogy nagyon tetszenek az ilyen személyiség kifejlődő sorozatok. Ahogy mindkettőben a főszereplő ingázik, ki is ő mit akar, hova illetve kihez tartozik stb. Tudtok még valami ezekhez hasonló sorozatot?
Sztárban sztár zsűritagjai: Majka,Liptai,Havas,Bereczki Egyikük sem valami szimpi nekem. Műsorvezető: Tilla Aztán ott vannak: Berki (atyavilág..),Ördögh Nóci (aki élő műsorban csak ordítva tud beszélni). Hajdú Péter,Kárász Róbert,Alekosz,Kis Grofó,stb... Ennyire...
Csak mert elég fura hogy:A totál dráma all stars-ban mike-nek 1 személyiségét látni TÖBBNYIRE!(Carl)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!