Nem túlzás szerintetek hogy Conchita Wurst nyerte az eurovíziót?
Kiköptem a teát, ahogy megláttam ezt a lényt :DD
De különösebben nem érdekel. Szerintem jó volt a dala, meg az emberke is aranyos, csak picit fura, és ízléstelen :D
15/L
Nem.Azt senki ne mondhatja hogy a produkciója rossz volt,mert nem.CSODÁLATOSAN énekel,akár férfi akár no.
Engem nem érdekel a kinézete,ugy oltozik ahogy akar,miért ne nézhetne ki ahogy akar?
Nekem csakis a zene a lényeg,és ez a dal CSODÁLATOS!!!
Van mondanivalója,szép és az eloado is tisztán énekelt.
A sok gyulokodo p@raszt,akik csak amkulsejéért fikázzák a dalt,csak sok ostoba ember lehet.
Legeloszor a dalt én csak hallotam és csak utána láttam a videot.Ledobbentem igen,de a dal az fantasztikus,és ezt senki sem tagadhatja!!!
Én nem örültem neki. :/ A hangja szuper, de az a dal szerintem annyira középszerű, semmi különleges nincs benne. Meg nem tetszett, hogy Conchita ott díváskodott a nézőknek. Annyira műnek tűnt nekem. :( Tehát kicsit csalódtam, nem éreztem azt a felemeltséget, amit tavaly, amikor Dánia nyert, mert annyira nem érzem megérdemeltnek, mint Emmelie, vagy Loreen tavaly előtt. Ők aztán tényleg első helyre valóak voltak (főleg Emmelie, én még sírni si tudtam rajta, de komolyan).
Viszont Hollandia második helyének nagyon örültem. Egyszerűen imádtam azt a dalt, meg ahogy előadták, annyira gyönyörű volt és aranyos. Imádom Hollandiát minden évben, remélem jövőre Ausztriában végre megnyerik. Nagyon megérdemelték volna idén. A második hely is nagyon jó, de én az elsőt egyértelműen nekik adtam volna. És örültem, hogy nem csak én gondoltam így, mert ugye 12 pontot nekik adtunk. Amióta egyszer jártam ott, szerelmes vagyok abba az országba. Mintha érezném a mentalitásukat a dalaikban, amikkel neveznek, talán ezért tetszenek minden évben (tavaly a Birds-öt is imádtam).
Számomra tehát Hollandia az első, és mi vagyunk a másodikak. Az én top 5 listámban Ausztria nincs benne. Még Izlandot szerettem, annyira laza volt, egyszerű és vicces :D Alig várom jövőre az Eurovíziót.
Hát nem egy Celine Dion.
Rosszul jött át, és túl provokatív volt a külseje, nagyot szólt, de hamar el fogják felejteni, mert túl kirívó, hogy hosszútávon is újat tudjon mutatni.
Az, hogy kinek jön be és kinek nem, ízlés dolga, a fröcsögés nem szép dolog, attól még lehet jó ember valaki, hogy hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!