Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jön a ValóVilág 7! Örültök?...

Jön a ValóVilág 7! Örültök? Esetleg fog innen valaki jelentkezni?

Figyelt kérdés
Ebben a pillanatban mondták be, már lehet is jelentkezni.

2014. máj. 11. 21:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%

08:59

Akkor költözz ki az erdőbe elzártan a világtól, ott biztos nem fog semmi sem befolyásolni téged!

2014. máj. 12. 13:27
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

11es!

Neked kéne erdőbe költöznöd, vagy gumiszobába, te szétcseszett agyú fa.sz.

2014. máj. 14. 21:53
 13/23 anonim válasza:
50 milláért? Na ná hogy megpróbálom. Egyébként meg itt olvasom a leendő játékosok adatlapját [link] trnaszik is próbálkoznak a hírnévért.
2014. júl. 20. 13:57
 14/23 anonim ***** válasza:
NEM, NEM ÖRÜLÖK!!!!!!! Mert egy botrány, a televíziózás szennye, az az igénytelen majomparádé! Sokkal értelmesebb, építő jellegű műsort is adhatnának, mintsem, hogy egész nap.....hagy ne soroljam! Tehát még1x NEM örülök!!!!!!!
2014. okt. 12. 08:46
 15/23 anonim ***** válasza:
Helyes! Nem tudom mikor indítják ezt a szart.
2014. okt. 12. 12:50
 16/23 anonim ***** válasza:

"Ebben a pillanatban mondták be, már lehet is jelentkezni."

Akkor előtted áll a lehetőség, kedves kérdező!!!! :D Én egyébként nem tudom hogy ki az a marha, akinek megfordul egyáltalán ilyen a fejében, hogy egy ilyen demoralizáló műsorban szerepeljen, és az arcát adja hozzá! Egy SZENNY a szó legszorosabb értelmében. A Szulejmánt bezzeg levették az RTL műsoraiból, 6 hétig! Meg a drága jó RTL2 is inkább a Dallast sugározná, nem 1 epizód után levenni a képernyőről! Gratulálok nekik hozzá ezúton is! Nem baj, menjen csak a való világ, hurrá, majd csinálunk hozzá még facebook-os csoportot is, "Magyarország söpredékeit exhibicionistáit, drogosait, alkoholistáit, és szellemileg visszamaradottait bálványozó hülyék" néven! Igazán autentikus képet ábrázolna az ezeket kedvelőkről, nem de? Jön majd még1 exhibicionista Aurelio, aki propellerezik, vagy esetleg egy köpködős Iza? Melyiket hiányolod? Van itt választék.....:D

2014. okt. 12. 17:13
 17/23 A kérdező kommentje:

Hűha, utolsó:D Szépen leírtad.

Én jelentkeznék a kaland miatt, de úgyis azokat válogatnák be, akik érdekesek :) Szóval semmi esélyem:D Ráadásul még a 18-at sem töltöttem be:D

2014. okt. 12. 20:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező nem azokat válogatják be akik érdekesek, hanem akik ostobák, viselkedni nemtudók, magamutogatók, szexisták, és hogy ne éljek azzal a bizonyos "olyan" lányokat illető szóval, így használom a szociálisan kielégítő közmunkások kifejezést! :D Tehát ha te ebben a viszonylatban nem illesz a képbe, akkor inkább örülj annak amilyen vagy, és ne sajnáld hogy jellemileg nem hasonlítasz ezekhez a lárvákhoz!
2014. okt. 13. 16:04
 19/23 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem sajnálom :D

Viszont egyszer mindenképp megpróbálom, kitudja mi lesz :)

2014. okt. 13. 19:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Mi a szarnak akarod megpróbálni?

Egyébként 1-2 normálisabb embert is beválogatnak a változatosság kedvéért.

2014. okt. 14. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!