Jön a ValóVilág 7! Örültök? Esetleg fog innen valaki jelentkezni?
08:59
Akkor költözz ki az erdőbe elzártan a világtól, ott biztos nem fog semmi sem befolyásolni téged!
11es!
Neked kéne erdőbe költöznöd, vagy gumiszobába, te szétcseszett agyú fa.sz.
"Ebben a pillanatban mondták be, már lehet is jelentkezni."
Akkor előtted áll a lehetőség, kedves kérdező!!!! :D Én egyébként nem tudom hogy ki az a marha, akinek megfordul egyáltalán ilyen a fejében, hogy egy ilyen demoralizáló műsorban szerepeljen, és az arcát adja hozzá! Egy SZENNY a szó legszorosabb értelmében. A Szulejmánt bezzeg levették az RTL műsoraiból, 6 hétig! Meg a drága jó RTL2 is inkább a Dallast sugározná, nem 1 epizód után levenni a képernyőről! Gratulálok nekik hozzá ezúton is! Nem baj, menjen csak a való világ, hurrá, majd csinálunk hozzá még facebook-os csoportot is, "Magyarország söpredékeit exhibicionistáit, drogosait, alkoholistáit, és szellemileg visszamaradottait bálványozó hülyék" néven! Igazán autentikus képet ábrázolna az ezeket kedvelőkről, nem de? Jön majd még1 exhibicionista Aurelio, aki propellerezik, vagy esetleg egy köpködős Iza? Melyiket hiányolod? Van itt választék.....:D
Hűha, utolsó:D Szépen leírtad.
Én jelentkeznék a kaland miatt, de úgyis azokat válogatnák be, akik érdekesek :) Szóval semmi esélyem:D Ráadásul még a 18-at sem töltöttem be:D
Egyáltalán nem sajnálom :D
Viszont egyszer mindenképp megpróbálom, kitudja mi lesz :)
Mi a szarnak akarod megpróbálni?
Egyébként 1-2 normálisabb embert is beválogatnak a változatosság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!