Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » ValóVilág? Jelentkezés

ValóVilág? Jelentkezés

Figyelt kérdés
Érdemes jelentkezni a valóvilág ba, vagy már valahonnan ismertebb embereket választanak ki? hogy működik felhívnak castingra? vagy kell csinálni ilyen kis bemutatkozó videót amit láthatunk is??

2014. máj. 12. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom meg vannak/lesznek rá hamar az emberek, akik eljátszák az újabb forgatókönyvet. Csak egy nagy parasztvakítás és leégetés az egész.
2014. máj. 12. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Ne jelentkezz, nem éri meg. Miért égetnéd le magad ország-világ előtt?
2014. máj. 12. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Unalmas már ez a felvilágosultnak hitt "forgatókönyvezés". Igaz, kapnak instrukciókat a bent lévő emberek, de az, hogy egy komplett forgatókönyv alapján irányítsanak ilyen beszámíthatatlan egyedeket, sokkal több pénzbe és fáradtságos munkába kerülne, mint gondolnátok. Generálják ezek maguk a kis hülye problémáikat, hiszen ezt eredményezi, ha összezárnak embereket pár hónapra. Nálunk voltak cifrább történések például az albérletben, amikor négyen laktunk...

Kérdezőnek: Ne jelentkezz, mert meg fogod bánni, gondold el mit kapnál a műsor befejezte után, az utcán beszólnának, idegenek tudnának rólad dolgokat, amit nem szeretnél. A másik, hogy általában nagyrészt a szerkesztők holdudvarából választanak ismerősöket. Raknak be pár beépített embert is. Tehát kevés az esélyed eleve bekerülni.

2014. máj. 12. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt mondom,ha szeretnél , nem veszítessz vele semmit :) max nem kerülsz be :)
2014. máj. 17. 19:06
 5/8 22L válasza:
Én 7.én megyek castingra...
2014. máj. 29. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:

7.en?

Nekem azt mondta a Dani a telefonba hogx a cansting csak 6.an van es h mindenki akkor megy :)

Meg a vv facebookos oldalara is mindenko 6.at irt :)

2014. máj. 29. 17:22
 7/8 22L válasza:
Engem ma hívtak és 7.ét mondott szombatott...ez bti...
2014. máj. 29. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is 6.-án megyek :)
2014. máj. 30. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!