Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért méznek itthon sok tv-t?

Miért méznek itthon sok tv-t?

Figyelt kérdés
nem értem mi a jó benne

2016. jún. 18. 23:15
 1/5 A kérdező kommentje:
elnézést elírtam néznek
2016. jún. 18. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Kéznél van, megszokás, sokaknak nincs más szórakozásuk. Az meg hogy semmi jó nincs benne, nem egyértelmű, manapság rengeteg csatorna van, mindenki talál olyat ami érdekli. Ha leragadnak az RTL Klubnál, az persze egyenlő az agymosással.
2016. jún. 19. 00:27
 3/5 anonim ***** válasza:
8%

Ez egyáltalán nem igaz!

Utoljára 4éve ültem le TV elé!

2016. jún. 19. 01:14
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Nem csak itthon néznek sok TV-t.

Az USA-ba is rengetegen tévéznek, bár ott nyilván a sorozatok miatt, hisz tévében láthatják először.

Egyébként az tévhit hogy a TV-ből csak a szemét ömlik. Nagyon sok érdekes műsort is adnak, amit neten nem lehet megtalálni, vagy ha meg is lehet, nem fogok megnézni, mert nem is tudok a létezéséről.

2016. jún. 19. 09:11
 5/5 Kóboráramszelidítő válasza:

Általános motíválatlanság, megszokott évődés, inger hiány, boldogtalanság, szeretet hiány ... stb

Gondolj bele, mi lenne ebben az országban, ha mindenki egészséges elvek szerint nőtt volna fel?

És mindenki egyformán tudná, hogy azért élünk, hogy szeressünk és boldogok legyünk...

2016. júl. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!