Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Extrém metalban ki számít...

Extrém metalban ki számít karizmatikusnak, meghatározó egyéniségnek?

Figyelt kérdés
épp a napokban agyaltam arról, hogy vajon az extrém metalban megvannak e azok a fontos, megkerülhetetlen tagok, akik nélkül szegényebb lenne az irányzat

2022. nov. 1. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Cronos (Venom)
Tom Angelripper (Sodom)
Tom G Warrior (Celtic Frost)
Chuck Schuldiner (Death)
Quorthon (Bathory)
Jeff Becerra (Possessed)
Jon Nödtveidt (Dissection)
L-G Petrov (Entombed)
David Vincent (Morbid Angel)
(más - kommentben)
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csihar Attila, Adam Nergal, Peter Tägtgren, Dani Filth, Ihsahn most így hirtelen.

A felsorolt közül szerintem Chuck.

2022. nov. 1. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nergal (Adam Darski) - Behemoth
2022. nov. 1. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Peter Tägtgren valóban, bár mostanában nem extrém metalt nyom.
2022. nov. 1. 23:22
 4/6 Tom Benko ***** válasza:
100%
Nagy részük megkerülhetetlen.
2022. nov. 2. 13:41
 5/6 ZorPrime ***** válasza:
100%
A szavazásban szereplők úgy mind (Chuckkal az élen), emellett ha karizma és kiállás, szerintem George "Corpsegrinder" Fisher a Cannibal Corpse-ból kihagyhatatlan.
2023. márc. 24. 11:51
 6/6 anonim válasza:
100%
Mindenképpen a death metal két mestere a legmeghatározóbb, Chuck Schuldiner és George Corpsegrinder Fisher!
2024. febr. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Az mennyire számít gáznak, ha valaki még nem hallott a Queenről?

Én ismerem őket, úgyhogy ez az állítás nem vonatkozik rám!😉

Gáznak számít ha én a régebbi rap zenéket szeretem?

Szeretem a RÉGI ak26 és rtm zenéket, mr bustától az új zenékből is szeretek sokat. Nagyon közel áll hozzám évek óta hallgatom őket, legalább 7 év telt el azóta hogy először hallgattam őket.

A Pink Floyd műve, The Wall rockoperának számít?

Van története, de nincs szereposztása, mindent Roger Waters vagy David Gilmour énekel.

Mikortól számít valaki idősnek? Ciki tini kor után fiatalos zenéket hallgatni?

Én 17 vagyok, egyik nap beszélgettem a haverommal, hogy vajon mi az a kor, amikortól nem tekinthető fiatalnak valaki. Ő azt mondta, hogy 30 felett. Én azt mondtam, hogy szerintem meg már 19 felett idős kor van, hiszen csak akkor fiatal valaki, amikor tini, utána már...

Számít a szöveg a punk zenében?

egyik barátom azt mondta,hogy nem nevezhetek punk együttesnek olyan együtteseket,amiknek a szövege nem passzol a punk szubkultúrához. tehát e logika szerint a misfits nem punk együttes,hanem horror-punk együttes. a sex pistols viszont punk együttes. na,a blink-182...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!