Extrém metalban ki számít karizmatikusnak, meghatározó egyéniségnek?

válasza:Csihar Attila, Adam Nergal, Peter Tägtgren, Dani Filth, Ihsahn most így hirtelen.
A felsorolt közül szerintem Chuck.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én ismerem őket, úgyhogy ez az állítás nem vonatkozik rám!😉
Szeretem a RÉGI ak26 és rtm zenéket, mr bustától az új zenékből is szeretek sokat. Nagyon közel áll hozzám évek óta hallgatom őket, legalább 7 év telt el azóta hogy először hallgattam őket.
Van története, de nincs szereposztása, mindent Roger Waters vagy David Gilmour énekel.
Én 17 vagyok, egyik nap beszélgettem a haverommal, hogy vajon mi az a kor, amikortól nem tekinthető fiatalnak valaki. Ő azt mondta, hogy 30 felett. Én azt mondtam, hogy szerintem meg már 19 felett idős kor van, hiszen csak akkor fiatal valaki, amikor tini, utána már...
egyik barátom azt mondta,hogy nem nevezhetek punk együttesnek olyan együtteseket,amiknek a szövege nem passzol a punk szubkultúrához. tehát e logika szerint a misfits nem punk együttes,hanem horror-punk együttes. a sex pistols viszont punk együttes. na,a blink-182...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!