Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Ample Sound cég megbízható?

Az Ample Sound cég megbízható?

Figyelt kérdés

Kicsit megkavarta a fejemet néhány dolog. Szívesen vennék pár plugint tőlük, ugyanakkor egy-két ember kritikával illette a support segítőkészségét, illetve egy YouTube kommentelő egész konkrétan kínai kémszoftvernek nevezte a plugineket. Azt láttam, hogy a KVR fórumon szoktak válaszolgatni a fejlesztőik, illetve alapvetően (még a ChatGPT is) megbízható cégnek jellemzték, de mégis kicsit megingott a bizalmam.

Van esetleg valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?

ápr. 15. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, sőt nem is ismertem a céget.

De sok jó gyártó van, használj mást, ha félsz tőlük.

(Egyébként letölthetőek, nem feltétlen kell súlyos pénzeket adni az ilyesmiért.)

ápr. 16. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem van pár éves (majdnem 5)

tapasztalatom róluk, de nem az

összesről, főleg az elektromos

gitárjaikat használtam eleinte

mindenhez, ma már csak solohoz.

A hangzás elég jó, persze ha jól keveri az ember, az alap beépített ampok sem annyira rosszak, de én inkább külső amp plugint használnék. A presetek is jók benne, van mindenhez minden rockos, clean, solo, metál ez-az.

Én az LP-t, VC-t és a Metal Eclipse-et használtam leggyakrabban.

Torrentezhetők is, én is mindig csak loptam őket, nekem nem úgy tűnik, mintha kémszoftver lenne, a telepítés nem bonyolult, de ilyen 4-5 gigás pluginok egyenként.

Alternatívának ott vannak a Musiclab gitárjai, nekik van a RealStrat és a RealLPC, ezek a legnépszerűbbek, de még van pár, egy klasszikus és egy akusztikus is van nekik. A 6-ost ajánlom, mert van viszonylag jó beépített ampja (5-ösnek még nem volt), de azért én ott is javaslom a külső ampot.

ápr. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!