Az Ample Sound cég megbízható?
Kicsit megkavarta a fejemet néhány dolog. Szívesen vennék pár plugint tőlük, ugyanakkor egy-két ember kritikával illette a support segítőkészségét, illetve egy YouTube kommentelő egész konkrétan kínai kémszoftvernek nevezte a plugineket. Azt láttam, hogy a KVR fórumon szoktak válaszolgatni a fejlesztőik, illetve alapvetően (még a ChatGPT is) megbízható cégnek jellemzték, de mégis kicsit megingott a bizalmam.
Van esetleg valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?

Nincs, sőt nem is ismertem a céget.
De sok jó gyártó van, használj mást, ha félsz tőlük.
(Egyébként letölthetőek, nem feltétlen kell súlyos pénzeket adni az ilyesmiért.)

Nekem van pár éves (majdnem 5)
tapasztalatom róluk, de nem az
összesről, főleg az elektromos
gitárjaikat használtam eleinte
mindenhez, ma már csak solohoz.
A hangzás elég jó, persze ha jól keveri az ember, az alap beépített ampok sem annyira rosszak, de én inkább külső amp plugint használnék. A presetek is jók benne, van mindenhez minden rockos, clean, solo, metál ez-az.
Én az LP-t, VC-t és a Metal Eclipse-et használtam leggyakrabban.
Torrentezhetők is, én is mindig csak loptam őket, nekem nem úgy tűnik, mintha kémszoftver lenne, a telepítés nem bonyolult, de ilyen 4-5 gigás pluginok egyenként.
Alternatívának ott vannak a Musiclab gitárjai, nekik van a RealStrat és a RealLPC, ezek a legnépszerűbbek, de még van pár, egy klasszikus és egy akusztikus is van nekik. A 6-ost ajánlom, mert van viszonylag jó beépített ampja (5-ösnek még nem volt), de azért én ott is javaslom a külső ampot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!