Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem vártok Radics Gigitől egy...

Nem vártok Radics Gigitől egy új albumot 2025-ben?

Figyelt kérdés

2017-ben jelent meg az utolsó albuma és szerintem, ahhoz, hogy például újra tudjon a Papp László Sportarénás koncertet adni ki kéne adnia egy albumot.

Nem vagyok a rajongója, viszont nemrég elkezdtem hallgatni dalait és több olyan dala is van amik hasonló stílusúak, de nincsenek rajt egy albumon sem. (Kávé, Szív, Mozdulj, Bűbáj, Nem lélegzem, #instaszerelem, Ne engedj el) Ha kiadna még pár hasonló dalt simán lehetne belőle egy albumot csinálni.

Vélemény? A rajongóinak is van igénye tőle új albumra? Van aki többet hallgatná, ha lenne új albuma?

ápr. 30. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem várok tőle semmit. Nálam évekkel ezelőtt lejáratta magát.

Van sokkal jobb, aktív zenész.

ápr. 30. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem, köszi
ápr. 30. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nincs szükségünk rá szerintem.
máj. 1. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy népzenei albumot várok tőle.
máj. 1. 11:52
 5/8 anonim válasza:
53%

Ismertem Radics Gigi nevét, azonban egyik dalát sem szoktam hallgatni. A kérdésed miatt most meghallgattam ezeket a dalokat, és szerintem teljesen rendben vannak.

Olvastam róluk több negatív kritikát is (Beyoncé Renaissance albumán lévő dalokhoz hasonlították, koppintásnak nevezték) de szerintem ezzel semmi baj nincs. Nyilván a legtöbb énekes inspirálódik valakitől, a magyarok közül sokan külföldről. Gigi legalább a dalszövegeket maga írta meg, és nem csak "lefordította" Beyoncé dalait. Sokan tesznek ilyeneket is, az jobban zavarna.

Szívesen hallgatnék meg tőle még pár hasonló dalt, szerintem jól áll neki ez a stílus és a magyar zenei piacon hiány van belőle. Jó ötletnek tartanám egy album kiadását, biztos vagyok benne, hogy elmennék a bemutató koncertjére. Az pedig már csak hab a tortán, hogy más nagy nevek is adtak már ki albumot idén, és ezek tudnának versenyezni.

Röviden összefoglalva idáig nem vártam, de most már örülnék neki :)

máj. 1. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Na, ez érdekes. Mert az egyik X Faktor válogatón pont ő szólt be egy versenyzőnek a mentorszékből, hogy a dalai túlságosan hasonlítanak Beyoncé stílusára. Persze, a kettőjük közül nyilván ő a képzettebb meg a showbiz kompatibilisebb, de akkor azt vesse más szemére, amiben ő nem érintett.
máj. 1. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
máj. 1. 17:58
 8/8 anonim válasza:
A Ne engedj el helyett az Emlék illene egy ilyen stílusú albumra. Amúgy szuper ötletnek tartom, szerintem illik hozzá ez a stílus.
tegnapelőtt 09:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!