Nem vártok Radics Gigitől egy új albumot 2025-ben?
2017-ben jelent meg az utolsó albuma és szerintem, ahhoz, hogy például újra tudjon a Papp László Sportarénás koncertet adni ki kéne adnia egy albumot.
Nem vagyok a rajongója, viszont nemrég elkezdtem hallgatni dalait és több olyan dala is van amik hasonló stílusúak, de nincsenek rajt egy albumon sem. (Kávé, Szív, Mozdulj, Bűbáj, Nem lélegzem, #instaszerelem, Ne engedj el) Ha kiadna még pár hasonló dalt simán lehetne belőle egy albumot csinálni.
Vélemény? A rajongóinak is van igénye tőle új albumra? Van aki többet hallgatná, ha lenne új albuma?

Nem várok tőle semmit. Nálam évekkel ezelőtt lejáratta magát.
Van sokkal jobb, aktív zenész.
Ismertem Radics Gigi nevét, azonban egyik dalát sem szoktam hallgatni. A kérdésed miatt most meghallgattam ezeket a dalokat, és szerintem teljesen rendben vannak.
Olvastam róluk több negatív kritikát is (Beyoncé Renaissance albumán lévő dalokhoz hasonlították, koppintásnak nevezték) de szerintem ezzel semmi baj nincs. Nyilván a legtöbb énekes inspirálódik valakitől, a magyarok közül sokan külföldről. Gigi legalább a dalszövegeket maga írta meg, és nem csak "lefordította" Beyoncé dalait. Sokan tesznek ilyeneket is, az jobban zavarna.
Szívesen hallgatnék meg tőle még pár hasonló dalt, szerintem jól áll neki ez a stílus és a magyar zenei piacon hiány van belőle. Jó ötletnek tartanám egy album kiadását, biztos vagyok benne, hogy elmennék a bemutató koncertjére. Az pedig már csak hab a tortán, hogy más nagy nevek is adtak már ki albumot idén, és ezek tudnának versenyezni.
Röviden összefoglalva idáig nem vártam, de most már örülnék neki :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!