Szoktatok olyan zenét hallgatni, aminek az előadója nem szimpatikus?
Figyelt kérdés
Például Beyonce, Ariana Grande vagy akármelyik híresebb énekes nem szimpatikus, de egy vagy több száma tetszik. Ilyenkor meghallgatod vagy már csak azért sem?máj. 4. 22:42
11/13 anonim 

válasza:

Úgy látom eddig én vagyok az egyetlen, aki "nem" választ ad neked :D
Ha számomra egy előadó nem szimpatikus, akkor nem fogom hallgatni a dalait. De ez nálam nem elvi kérdés... Egyszerűen képtelen vagyok kapcsolódni a dalaihoz, mert nem találom hitelesnek, vagy autentikusnak. Tudom, vannak emberek akiknek ez nem fontos, és enélkül is tudják élvezni a zenét, de az pont nem én vagyok.
12/13 anonim 

válasza:

Burzum Dauði Baldrs albumba hallgass bele, könnyűzene egyik remekműve.
Ezt Varg a börtönben rakta össze, nem Black Metal hanem teljesen más.
Szerintem nem azon múlik(vagy nem csak azon), a zsenik többségének is volt valami "problémája" a történelem során is. Attól még elismerjük.
13/13 anonim 

válasza:

Igen. Zámbó Jimmy dalait is meghallgatom (nyilván nem napi szintem, mint mást), csak az arcát meg ne lássam, mert attól rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!