Mi a véleményetek erről a dalszövegről?!
Néha úgy hiányzik a Don Juan
Mint a hercegnőnek a marihuána
Ha az ember az erkélyről lenéz
Látja ott lent ömlik a méz
Meg az a srác akit te sokszor láttál
És tudta jól hogy védi magát
Majd előbújt egy bokorból Gyálnál
És ivott egy üveg almateát
Ez egy bonyolult dal, mely mindent akar
Ez soha se kell
És ennél többet elmondanék neked
Valami vidám dallam jó hangosan
Száguldott az éjjelen át
Velem vannak és együtt
Nézzük Pestet és Budát
Ez a szerelem nekem nem március
Soroksáron sokat fecserésztem
Majd egy csepeli otthonban laktam
Míg a kandisznómat kiheréltem
Ez soha se kell
A füvek, a fák, a mezők, a virágok,
Repülőgépek, óceánok
Most már senkit az utcán nem is látok
Hiszen eltűntek azok az álmok
Ez soha se kell

válasza:

válasza:

válasza:"Néha úgy hiányzik a Don Juan
Mint a hercegnőnek a marihuána"
Ez jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Jól van, meg tudtad. És most mond, mivel lettél jobb vagy boldogabb?! Vagy éppen szomorúbb, semmivel de ugatni azt tudsz, a mi utcánkban is rengeteg kutya lakik. Pedig itt senki sem ismeri egymást, csak alig. Hol ott kinek néha más sem kéne csak egymást békén...
MARUV & BOSIN- Drunk groove
Hazajöttem az iskolából már holtan Összevertek senkinek sem szóltam Gondoljátok miért vagyok szótlan Lehet azért vagyok magányos mert megvertek a nagyok De kamu spanok ért senkinek be nem nyalok Próbálok az osztályban észrevétlen maradni Hogy ne kelljen előlük...
Betelt a pohár Reggel 6 van szól az ébresztőd De azt hiszem neked már késő Az ágyad végén ülök és nézlek Utána meg csendben felnégyellek A sikolyod egy lélek se hallja Sugárzik a félelem hangja Véres könny hullik a szemedből Miközben kicsúszol a karjaim...
Nem érdekelsz már, Nem érdekel mit gondolsz. Nem érdekel mit mondassz Hát... ez ennyi volt. Sokszor kértem bocsánatot Te mégis elcseszted Mit gondolsz? Meddig tűrjem még? Úgy éreztem, most végre összejött A szívem zakatolt, mikor a közelembe...
Eggy lánynak irtam hogy elhiggye hogy szeretem Még nincs teljesen kész ez csak eggy része REFF: Várj még fordulj vissza sose szaladj el (oó) Várj még fogom a kezed sosem engedlek (hoó.oo) Rep : Vártam rád de te itt hagytál Úgy érzem hogy el...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!