Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a dalszövegről?!

Figyelt kérdés

Néha úgy hiányzik a Don Juan

Mint a hercegnőnek a marihuána

Ha az ember az erkélyről lenéz

Látja ott lent ömlik a méz

Meg az a srác akit te sokszor láttál

És tudta jól hogy védi magát

Majd előbújt egy bokorból Gyálnál

És ivott egy üveg almateát

Ez egy bonyolult dal, mely mindent akar

Ez soha se kell

És ennél többet elmondanék neked

Valami vidám dallam jó hangosan

Száguldott az éjjelen át

Velem vannak és együtt

Nézzük Pestet és Budát

Ez a szerelem nekem nem március

Soroksáron sokat fecserésztem

Majd egy csepeli otthonban laktam

Míg a kandisznómat kiheréltem

Ez soha se kell

A füvek, a fák, a mezők, a virágok,

Repülőgépek, óceánok

Most már senkit az utcán nem is látok

Hiszen eltűntek azok az álmok

Ez soha se kell

okt. 23. 18:15
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha egynél több ilyen kérdést írtál már ki az oldalon, akkor ideje leállni.
okt. 23. 19:01
 2/3 SimánSimon ***** válasza:
22%
Ez a szöveg nem a posztmodern líra önreflexív, bravúros kísérlete, hanem a szellemi lustaság kimerítő, kínos manifesztuma, mely a koncepciótlanságot emeli művészi rangra, agresszív igénytelenséggel. A szerző a mélység olcsó pózát ölti magára azáltal, hogy véletlenszerű, egymástól idegen fogalmakat (Don Juan, marihuána, almatea, Gyál, Csepel, kandisznóherélés) erőszakol egyetlen rímhalmazba, ezzel az asszociációs blöffel helyettesítve a valós gondolati munkát és a zéró tartalmat. Az "Ez egy bonyolult dal, mely mindent akar" sor nem önkritika, hanem pöffeszkedő, a közönséget becsapó marketing: a semmi giccse ez, ami magát szürrealista nagyságnak álcázza, holott csupán a magyar "kakaós csiga" popkultúra újabb, abszolút relevanciátlan, könnyen felejthető terméke, ami soha, de soha nem kell senkinek.
okt. 24. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:

"Néha úgy hiányzik a Don Juan

Mint a hercegnőnek a marihuána"

Ez jó:)

nov. 5. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Már egy olyan éve él kezdtem írni rap szövegeket és szeretném ha a sok közül egyről elmondanátok a véleményeteket (lehetőleg ne kíméljetek) végülis a...

Jól van, meg tudtad. És most mond, mivel lettél jobb vagy boldogabb?! Vagy éppen szomorúbb, semmivel de ugatni azt tudsz, a mi utcánkban is rengeteg kutya lakik. Pedig itt senki sem ismeri egymást, csak alig. Hol ott kinek néha más sem kéne csak egymást békén...

Erről a számról kinek mi a véleménye?

MARUV & BOSIN- Drunk groove

Szerintetek egy egy 10-es skálán mennyit er? Írtam egy dalszöveget Rapp szöveg lenne szeretném az őszinte véleményeteket kérni

Hazajöttem az iskolából már holtan Összevertek senkinek sem szóltam Gondoljátok miért vagyok szótlan Lehet azért vagyok magányos mert megvertek a nagyok De kamu spanok ért senkinek be nem nyalok Próbálok az osztályban észrevétlen maradni Hogy ne kelljen előlük...

Mi a véleményetek a dalszövegemről? (ez egy Metalcore szám akar lenni) mondjátok meg mit kéne javítani benne és inkább a pozitív véleményekre vagyok kíváncsi

Betelt a pohár Reggel 6 van szól az ébresztőd De azt hiszem neked már késő Az ágyad végén ülök és nézlek Utána meg csendben felnégyellek A sikolyod egy lélek se hallja Sugárzik a félelem hangja Véres könny hullik a szemedből Miközben kicsúszol a karjaim...

Írtam egy dalszöveget. Véleményeznétek?

Nem érdekelsz már, Nem érdekel mit gondolsz. Nem érdekel mit mondassz Hát... ez ennyi volt. Sokszor kértem bocsánatot Te mégis elcseszted Mit gondolsz? Meddig tűrjem még? Úgy éreztem, most végre összejött A szívem zakatolt, mikor a közelembe...

Irtam egy dalszöveget és kiszeretném kérni a véleményeteket?

Eggy lánynak irtam hogy elhiggye hogy szeretem Még nincs teljesen kész ez csak eggy része REFF: Várj még fordulj vissza sose szaladj el (oó) Várj még fogom a kezed sosem engedlek (hoó.oo) Rep : Vártam rád de te itt hagytál Úgy érzem hogy el...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!