Hogy tetszik ez a punk szöveg? Én írtam
Madonna Szentendrén
Madonna egy szép napon
Benézett az ablakomon
Nem is értem miért pont én
Kit meglátogatott Szentendrén
Szétnézett a városban
Templomokban, sikátorban
Tetszett neki ez az egész
És kész
Madonna Szentendrén
Mit keres itt
Nem tudom
Az még hagyján, hogy Magyarország
De azon belül is Szentendre
És miért pont én?
Egyik nap Madonna
Másik nap Katy Perry
Harmadik nap ki lesz, Lady Gaga?
Ezt az egészet ki érti?
Madonna egy szép napon
Ott sétált a Duna-parton
Nem is értem miért pont itt
Mit keresett vajon itt
És miért pont Madonna
Miért nem mondjuk Selena Gomez
Koncertje van Szentendrén
Vagy talán egy új lemez
Ki érti ezt?
Nem tudom
Majd másnap felszállt
A hévre felszállt
És bement Budapestre
Vajon tudja-e még
Hogy itt járt a városban
Melynek neve Szentendre

válasza:Művedet olvasni fogják amikor Shakespeare-t már rég elfelejtették.
De csak akkor...

válasza:Ez mitől punk?
Jó lenne leállni. A Biatorbágyos szöveged is ugyanilyen cringe volt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egy szép napon benéztem az ablakomon.
Csodálkozva láttam,hogy ott én lakom
S magamnak ezt a dalt dúdolgatom;
Esik eső karikára
Klárika likára.
Bolond vagyok mint a gomba.
Kényszerzubbonyt horgoltak a nyakamra.
Kapcsolódó kérdések:
Azt mondják hogy te vagy a király Te vagy az ász és minden sirály És felejtsd el az ócska dumát Úgyse hinné el soha más Mert csak én oh Mászok reád Mászok reád és élvezek rád Majd ott fenn elkapott a csúcs Lefelé a földre húz Rajtad és Semmi vész Mit...
Volt egyszer régen, idehaza Egy férfi ember, nagyon laza Lenézett énrám, a szürke porba Sose volt még ennyire durva Aztán egy szép nap, Szentendre szélén Ment egy műsor, a Budapest TV-n A nő a műsorban nem is oly csúnya Sose volt még ennyire durva Senki se...
Neked könnyű lehet Együtt élek veled Lent van egy ház a parton Most én is pont arra tartok Elhagytuk a festészetet Felfedeztük Kispestet Jönnek majd a gyerekek Vár a Maldív-szigetek Mexikó, toxikó Te csodás Vallomás, látomás Csalódás Ameddig csak...
Gyermekkoromban szerelmes voltam a tűzbe Mindig beleestem a tejbegrízbe Nem kérdezte senki, mi volt az álmom De a holnapi nap során valóra váltom Ha volna még cipőm Adhatnék neked Ami igazán bánt Azt meg kell hogy egyed Meneteltem súlyos lobogók...
A nagy dolog Az utcán járva Mindenféle régi árva Megkérdezi Ki vagyok én? Az élet hangja A szívem tagja Mind mind hallják Ki vagyok én? Ez miért olyan nagy dolog Nem tudom De érzem hogy szorít És mindenki szólít És ez olyan miért Nagy dolog Az...
1. Írtam egy dalszöveget Közben vertem a szögeket Megittam egy kis Whistont És hallgattam a King Crimsont Utána elmentem hozzád Mégnézegettem a szoknyád Csókot adok, ha sosem csórsz Itt van egy jó zene: a Doors Befizettelek egy túrára Kihajózunk majd a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!