Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sok nő miért szereti a BSW-t...

Sok nő miért szereti a BSW-t és isteníti/odavan Matyiér?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon overrated a csávó.Minden 3. segédmunkás így néz ki.Másik meg a hímsoviniszta undorító szövegeik amikre tátognak még tiktokon a nők.Nem érzitek a hímsovinizmust és hogy szexuális tárgyaknak vagytok nézve?Az összes zenéjük kb majdnem ugyanaz csak néhol más obszcén és hülye nőalázó szöveggel.Ahogy elnézem fiúkból is visszamaradott 2 agysejtű bulizós "fenegyerekek"halgassák,de ezt még megértem....Viszont a szép nőknek erre van igény mint férfi ,mint zene téren?

jan. 10. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van a csajoknak egy rétege, akinek egyszerűen az kell, hogy így viszonyuljanak hozzá. Ezzel nem tudsz mit tenni, azzal viszont sokat segítesz magadon (és a környezeteden is), ha ignorálod ezt a semmitmondó trash hanganyagot.
jan. 10. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Mert Matyizni élvezet,

ennél messzebb nem repít, csak a képzelet

Fröcsög és töcsög

Hű de klafa

Az orrod alá fröcskölök kispofa.

jan. 10. 22:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Azta 2 es de kis szellemes vagy egyem a zuzad :)
jan. 10. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Régen ugyanez volt egy másik eladónál is, a bukta szövegei is erről szóltak.
jan. 10. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem szórakoztatóak. Változatos zenéik vannak. Alkohol hatása alatt hatalmas buli lehet a koncertjük.
jan. 11. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Ehhez már kokó kell hogy üssön
jan. 11. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!