Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor fog már kikenni a...

Mikor fog már kikenni a divatból az összes RNB meg Rap meg Hip Hop meg hasonló zenének nem nevezhető valamik?

Figyelt kérdés

személy szerint nagyon taszít.

Nem is értem miért lett akkora divat, hogy egyes TV reklámokban is rappelve reklámoznak.

Bezzeg a Hard Rock meg a Rock qnd Roll t alig alig hallgatják most főleg a fiatal korosztaly...

febr. 4. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Neked is könnyebb lesz, ha képes vagy legalább tolerálni azt, hogy mások mást is szeretnek, és nem csak azt amit te. Feleslegesen idegesíted fel magad olyan dolgokon, amire hatással nem lehetsz, az életedet nem befolyásolja, egyszerű ignorálással túl tudsz az egész problémán lépni. Ahelyett, hogy magadat és másokat hergeled a neten, egyszerűen lapozz tovább, kapcsolj át.
febr. 4. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha jön helyettük más, ami ugyanúgy idegesít téged. Mi van akkor, ha valaki pont a hard rockot és a rock and rollt nem szereti. Én pl. abból, amit felsoroltál egyet sem szeretek, más pedig azt nem szereti, amit én szeretek. Irgalmatlanul unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanazt szeretné.
febr. 4. 19:47
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kifejezetten “rossz” zene attól, hogy nem rock. Az R&B zene kifejezetten igényes egyébként, legalábbis szerintem. A világ ökörsége azon idegeskedni, hogy neked valami nem tetszik.
febr. 4. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor amikor jön valami újabb, amit még jobban utálni fogsz.
febr. 4. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden hullám lecseng egyszer, de kár ezt várni, vagy ezen idegeskedni. Ha a hard rock érdekel, akkor látogass olyan koncerteket és eseményeket. Egyébként szeretném kiemelni, hogy a rock és metál zenék jelentős része pont attól működik igazán, hogy ezek szubkultúrák.
febr. 4. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!