Van olyan magyar punk zenekekar, aki dalba foglalta szájeryaozsi ereszcsatornás kalandjait?
#2 Köszönöm!
Nagyon, nagyon jó. Ilyet kerestem.
Amúgy a Központi hatalom is jó, de tőlük csak érintőlegesen szájerest találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Pedig ismerem a parodizált dalokat meg egy csomó korabeli vicces paródia is van, viszont valaki elmondaná, mitől számítanak ezek humorosnak?!Azonkívül persze hogy beletipor más emberek személyiségi jogait és sérteget ("te kis osztódással szaporodó")
Ha valaki esetleg nem vágná a Belga - K*rva szádat című zenét, itt van: Funk írt ehhez hasonló káromkodós számokat, ahol az a vicces, az a humor hogy káromkodnak?
Van olyan lemez, ami szerintetek fölösleges? Van amit hiányoltok?link: Rateyourmusic:
Pedig ezek egykor még a nagy generáció énekesei voltak. A mai fiatalok pedig azt se tudják kik ezek. Futtatott kis celebek jönnek-mennek egymás után. Csak imitáltatják velük a sztárság illúzióját. Ez lett az új módi, de valamiért az egójuk mindig százszor nagyobb a tehetségüknél.
Nem mainstream előadó, ha jól emlékszem.
Minden magyar zenész csak a sz*xről meg a nőkről énekel.... Annyira primitív szerintem. Van rendes magyar énekes akinek személyisége is van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!