Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan vegyem fel a demókat...

Hogyan vegyem fel a demókat hogy ne legyen karcos a zene?

Figyelt kérdés

Én a walk band nevű alkalmazásban csináltam zenéket (sajátokat) és amikor a vokált vettem fel akkor karcos volt, mert úgy állítottam be hogy lehessen hallani a hangszereket hogy ne csússzak el, és amikor elkészülök velük akkor azt is visszaadja a hangszert és együtt a 2 ad ilyen karcosabb hangot.

Remélem érthető volt mit akarok elérni.

márc. 8. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem érthető. Mégpedig azért nem, mert a “karcos hang” egymillió dolgot jelenthet. Ha pontosabban megfogalmaznád, talán tudnánk segíteni.
márc. 9. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A walk band egy elképesztően egyszerű program, nem való még demózásra sem.
márc. 9. 17:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Karcos = magas hang

Tehát duplázódik, mert visszaadja a hangot a mikrofon is

márc. 10. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Küld át így nem érti senki
márc. 13. 00:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Most már semmi megoldottam a problémát!
márc. 22. 17:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha még valaki olvassa a kérdést, az ok az volt hogy túl hangosra vettem fel a hangerőt, amikor énekeltem és a zene alatta visszaadta a telefonba ami miatt a vokál sávban is lehetett hallani. Ez egy kórust alkotott és emiatt lett "karcosabb".
ápr. 4. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Sufni tuning
ápr. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Iskolai dallamcsengőhöz melyik részletek lennének jók ebből a dalból?

Tate McRae - "NOBODY'S GIRL" c. dal dallamát akarjuk beállítani iskolában kicsengőnek, melyik részletek lennének jók? A dallam kb. 30 másodperc (a dal 110 BPM-es tempójával 14-16 ütem) kell hogy legyen, és a refrént egyértelműen be akarjuk rakni (4 ütem). Lehet külön,...

Mi ennek a zenének a címe?

Ez van benne(régi zene szerintem):this is of the melody/realitythis the melody/realitythis is the feel the vibethis is the meloday/reality

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!