Fiatalok érdekel titeket szereplési lehetőség, illetve később akár zenekar, dalírás?
Figyelt kérdés
School Shine egy pörgős, 21. századi musical, ahol a gimis dráma és a popsztárok világa ütközik. Maya egy okos, realista lány, akinek az élete fenekestül felfordul, amikor a beképzelt sztár, Leo Valentin az iskolájába érkezik. Egy szerencsétlen baleset és egy tönkrement matekprojekt után Maya kénytelen korrepetálni a fiút, különben Leo megbukik és elúszik a karrierje. Miközben a matekkönyvek felett izzik a levegő, a gonoszkodó Tiffany mindent megtesz, hogy szétválassza őket. A történetet Katy Perry, Taylor Swift és Kelly Clarkson legnagyobb slágerei repítik a csúcsra. Vajon Maya és Leo rájönnek, hogy több közös van bennük, mint gondolnák? A látványos bálon minden titokra fény derül egy drámai dal után. Ez nem csak egy tündérmese, hanem egy utazás az álmok és a valóság között. Készülj fel az év legszínesebb mozijára, ahol a ritmus és a szerelem győz!ápr. 15. 14:32
1/1 anonim 

válasza:

válasza:A színművészeti egyetemen több esélyed van. Persze ha megfelelő fizetést is adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Létezik olyan oldal/csoport, ahol amatőr művészek keresnek vagy kínálnak lehetőséget szereplésre/modellkedésre?
Tehát olyan fb csoportot keresek, ahol nem profi színészek, modellek, énekesek, művészek keresnek/kínálnak alkalmi lehetőséget együttműködésre. Például egy amatőr filmes itt kereshetne hobbi színészeket, hobbi fotós olyan emberkéket akik szívesen szereznének...
Ami Szoboszlai Dominik szerepléseinek esetleges követési lehetőségeit illeti, helytállóak-e a megjegyzéseimben szereplő, neten talált információk?
"A Premier League-találkozókat itthon a Spíler TV mellett az Arena 4, Match 4 páros közvetíti, míg az Európa-liga-meccseket az M4 Sport és a Sport TV sugározza."
Németországban élő magyarokat kérdezek.
A német közszolgálati TV híradója mennyire kormánypárti?
Például az ottani ellenzék, az AfD kap szereplési...
(Leginkább arra az időszakra vagyok kíváncsi, amikor a kereszténydemokraták és a szociáldemokraták nagykoalícióban voltak kormányon.)
Lehetőséget kaptam videoklipben szerepelni. Nagyon örülök neki, de korábban sosem próbáltam és nagyon izgulok. Valami jó tipp hogy legyen jó ?
Hogy engedjem el magam és legyek laza? (Nem, nem iszol :D )
Tudtok nekem linkelni, vagy ajánlani olyan casting lehetőségeket, amik filmben, vagy sorozatban való szereplésre adnak lehetőséget?
14-16 éves, lányoknak. Magyarországon vagy Angliában. Előre is köszönöm szépen!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!