Honnan tudnám letölteni a Tavaszi szél címü zenét, azt, ami a hamarosan kezdünk felirat alatt játszani szoktak?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A Hunyadi rendezői változatához honnan lehet feliratot letölteni? Elvileg van benne integrált felirat az olyan részekhez, ahol nem magyarul beszélnek, de azt nem ismeri fel a lejátszóm. Van valahol hozzá elérhető srt fájl?
Az lenne a kérdésem, hogy ismer-e valaki olyan filmes oldalt, ahol magyar-orosz felirattal vagy szinkronnal elérhetők a filmek? Kerestem már a DVD formában is a boltokban, de sajnos nagyon kevés az olyan film, amihez van orosz felirat. (Vagy forditva).Netflixen is...
Google csak a feliratos részeket dobálja fel nekem, de én csak magukat a feliratokat szertném letölteni, ha egyáltalán lehetséges.
Megnézem a Dragonball Kai-t és nagyon tetszett, viszont nem leltem magyar felíratot a folytatáshoz. 1000 köszi annak, aki ír!! *-*
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!