Van itt Styx rajongó?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még életemben egy nctzen-nel sem találkoztam, nemhogy egy cassiopeia-val. Csak érdekel, hogy vannak-e mások is.
Bocs ha rosszul írtam... Új vagyok a rajongók közt... Na de melyik a kedvancetek (zene)?
Ha valaki normálisan, érvekkel mondja el, hogy miért nem tetszik neki Taylor Swift zenéje azt leugatják, meg "jajj, nincs igazad". Aztán ha tőlük kérdezik meg, hogy miért szeretik Taylor Swiftet, akkor többségében érv nélküli, nevetséges válaszok érkeznek. "Mert jó...
Nem találtam eddig még sajnos erre lehetőséget, hogy magyar rajongóikkal megismerkedjek.
Kinek van ennyi pénze? geszti péter 19000-23.000ft sztár box 12000ft azhariah 15000ft-22.000ft Na meg ez: sztárban sztár 22.000ft Mondjuk ha ha rajongó lennék akkor azt mondanám hogy igen! De kinek van rá pénze + ital is kb....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!