Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt Styx rajongó?

Van itt Styx rajongó?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyik a kedvenc dalotok?

ápr. 27. 12:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Too Much Time On My Hands
Show Me The Way
Felejtsd el!
Tiszaadó
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
ilyeneket már csak a nagyon idősek hallgatnak sztem. én 51 vagyok és már az én gyerekkoromban sem volt túl imert a korosztályomban
máj. 2. 03:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Kár azért! :(
máj. 2. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Valaki van ebben az országban, aki TVXQ! és egyben NCT rajongó?

Még életemben egy nctzen-nel sem találkoztam, nemhogy egy cassiopeia-val. Csak érdekel, hogy vannak-e mások is.

Van-e itt Fall Out Boys rajongó?

Bocs ha rosszul írtam... Új vagyok a rajongók közt... Na de melyik a kedvancetek (zene)?

Miért ennyire beszűkültek a Taylor Swift rajongók? Miért nem képesek tárgyilagosan értékelni?

Ha valaki normálisan, érvekkel mondja el, hogy miért nem tetszik neki Taylor Swift zenéje azt leugatják, meg "jajj, nincs igazad". Aztán ha tőlük kérdezik meg, hogy miért szeretik Taylor Swiftet, akkor többségében érv nélküli, nevetséges válaszok érkeznek. "Mert jó...

Hol tudnék $uicideboys rajongókkal ismerkedni?

Nem találtam eddig még sajnos erre lehetőséget, hogy magyar rajongóikkal megismerkedjek.

Ez most komoly: 10000ft alatt nincsen jegyárak (koncer)?

Kinek van ennyi pénze? geszti péter 19000-23.000ft sztár box 12000ft azhariah 15000ft-22.000ft Na meg ez: sztárban sztár 22.000ft Mondjuk ha ha rajongó lennék akkor azt mondanám hogy igen! De kinek van rá pénze + ital is kb....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!