Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a videó eljén a zene/dallam...

Mi a videó eljén a zene/dallam címe?

Figyelt kérdés

www.youtube.com/watch?v=7WwTpjlwKx0

Az első 5 másodpercben hallható zenerészlet címére vagyok kíváncsi.

Hangok: D#3/Eb3; A#3/Bb3; G4; D#3/Eb3; A#3/Bb3; szün; D#3/Eb3; A#3/Bb3; G4; D#3/Eb3; A#3/Bb3. Azaz a D#-dúr/Eb-dúr akkord hangjai

jún. 3. 15:09
 1/5 A kérdező kommentje:

Találtam hosszabb verziót is:

www.youtube.com/watch?v=HGw9IWn64Nw

1:48-1:57 ig hallható

jún. 3. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:

A Bécsi harangjáékra emlékeztet engem, de az más hangnemben (G-dúr) van, és kotta szerint a hangsor: D4, G4, D4, B4, D4, G4.

A videóban pedig: D#3/Eb3; A#3/Bb3; D#3/Eb3; G4; D#3/Eb3; A#3/Bb3;

jún. 3. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam le, a videóban valójában ez a hangsor van:

A#3/Bb3; D#4/Eb4; A#3/Bb3; G4; A#3/Bb3; D#4/Eb4.

jún. 3. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs címe és nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint a második videóban hallható, ugyanis ez egy digitális iskola csengő hangja.
jún. 5. 19:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon úgy hangzik, mintha Háry János: Bécsi harangjáték lenne 4 félhanggal lejjebb eljátszva.
jún. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Mire hasonlít ez a zene?

Mintha a refrén egy nagyobb slágerére hasonlítana, a dallam…De nem tudom, hogy mire.Valakinek eszébe jut esetleg róla valami?

Zenefelismerés, dallamfelismerés megy neked? Egy dallam van a fejemben és tudni szeretném, hogy mi is ez pontosan. Megpróbáltam a dallamot lalázni...

Szerintem egy nő énekli, talán Jennifer Lopez vagy Beyoncé vagy ilyesmi.Mi a dal címe és ki az előadó?

Mi ennek a romantikus dallamnak, zenének a címe? Sok filmben szerepelt már.

Pl. Radics Peti videójában is benne volt, a 12. másodperctől:

Segitség, milyen zene hangzik el a videó 6:11-dik percétől?

Leirásban nincs, és kommentek között sem találom. Habár volt aki linket egy spotify listát, de abban sincs.

Segitség, milyen zene hangzik el a videó 5:40-dik percétől?

Leirásban nincs, és kommentek között sem találom. Habár volt aki linket egy spotify listát, de abban sincs.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!