Metallica koncertre már csak Ticketswapon tudtam jegyet venni, viszont most találtam redditen egy olyan kiírást, mi szerint a Ticketswapos jegyeket érvénytelenítik. Tudtok erről bármit?

válasza:Nem erre vonatkozott a kérdésem. Egyébként a magyarországi Metallica jegyeken sajnos pont nincs secure swap.
Egy részlet a levélből, hogy érthető legyen:
Miután az Ön által megvásárolt belépőjegy értékesítésre került olyan jegyértékesítő platform kínálatában, amelyhez a rendezvényszervező nem járult hozzá, Ön megsértette a belépőjegy birtoklására és ezen belül is a belépőjegy továbbértékesítésének tilalmára vonatkozó szabályokat, amelyre a rendezvényszervező súlyos szerződésszegésként tekint. Ennek következményeként a rendezvényszervező kérésére az Ön által megvásárolt belépőjegyeket (a megfizetett részvételi díj visszatérítése mellett) érvénytelenítettük. Felhívjuk a figyelmét, hogy a belépőjegyekkel a rendezvény a továbbiakban nem látogatható, azok a jegyértékesítésre vonatkozó általános szerződési feltételek szerinti Érvénytelen Belépőjegynek minősülnek.

válasza:

válasza:

válasza:Persze ez általában (gondolom) rajta van a koncertjegyeken, de ettől függetlenül ahogy te is írod, bevett szokás a cserebere. És azt is értem, hogy nehéz kiszűrni, hogy ki akar nyerészkedni a jegyeladással, és ki az, aki valamilyen oknál fogva tényleg nem tud ott lenni, más pedig, akinek a hivatalos értékesítés pillanatában nem volt lehetősége jegyet venni, mégis ott tudjon lenni.
Konkrétan a Metallica magyarországi koncertjét nézve, ha jól tudom, hivatalos úton egyáltalán nem volt lehetőség a jegyeket továbbértékesíteni (resale opció), így aki 1 évvel ezelőtt volt olyan szerencsés, hogy meg tudta venni a jegyét, de most valamiért mégsem tud elmenni, megszívta. Ugyanúgy, mint akinek akkor nem adatott lehetőség jegyet venni, hivatalos úton hozzájutni, szintén megszívta. Ezt a jegyérvénytelenítést akkor érezném korrektnek, ha a lehetőség biztosított lett volna a hivatalos továbbértékesítésre. De nem volt az.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert ha igen, vennék 2 db ot. Akár magasabb árat is hajlandó vagyok fizetni érte.
Szóval 22 éves lány vagyok és a korosztályomban nem jellemző ez az ízlés,illetve rég beszélgettem zenéről bárkivel is. Sok műfajt kedvelek, de főleg a heavy,thrash,technikás death metált. Kedvenc együtteseim a Death,Slayer,Judas...
Esetleg olyan oldal, ahol több fordítás is van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!