Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol lehetne idegen emberek...

Hol lehetne idegen emberek véleményét kikérni egy zenéről?

Figyelt kérdés
Szeretnék kritikát kapni a dalszövegeimre, de elvileg értelmes emberek annyit tudnak mondani, hogy "jó", "tetszik", "ügyes".
júl. 8. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont jó helyen jársz.
júl. 8. 18:13
 2/5 A kérdező kommentje:

AI-val generáltatok belőle zenét és fent van YouTube - on. Most dobjam be a linket?

Szerintem csak úgy adja át rendesen a hangulatot. Annyira viszont nem tartom jónak, hogy hirdessem. Az utolsó 4-5 szám ér valamit...

júl. 8. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Még ha te énekelnél azt meghallgatnám, akkor is ha nem annyira jó. De az AI nem érdekel.
júl. 8. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el az AI-t. Nem a te munkád, és olyan szinten túl lesz telítve vele minden, hogy lassan megutálják az emberek. Addig van felfutása ezeknek, amíg újdonság és érdekes.
júl. 8. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Mert én csak szövegíró szeretnék lenni, de nem ismerek együttest, aki játszaná.
júl. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Pszichológia szakos hallgatók véleménye érdekelne, hogy pszichológia alapszakon az Idegen nyelvi szaknyelvi ismeretekhez mennyire szükséges az idegen...

Sajnos csak alapszintű nyelvtudással rendelkezem, ez mennyire lehet probléma és hátrány? El lehet végezni egy alapszintű nyelvtudással a pszichológia alapszakot?

Szeretnék kimenni a Francia idegen légióba de lúdtalpas vagyok. Ez mennynire befolyásolja a felvételemet?

Elsősorban olyanok válaszát várom akikvoltak már kint de bárki tanácsát véleményét szivesen látom aki tud róla valamit mennyibe kerül a kiutazás

Szeretnék kimenni a Francia idegen légióba de lúdtalpas vagyok és van egy pár rossz fogam. Ez mennynire befolyásolja a felvételemet?

Elsősorban olyanok válaszát várom akikvoltak már kint de bárki tanácsát véleményét szivesen látom akitud róla valamit

Hogyan változzak meg, hogy ne zavarjon idegen emberek negativ véleménye rólam?

Mit tehetek magamban, hogy ne bántson többet és ne rontsa el a hangulatomat, az mikor meghallok leértékelő véleményt rólam idegentől utcán,buszon stb. Nem feltétlenül beszólásról van szó, hanem például 2 idegen rólam alkotott "hibás képéről".Sokszor hallom, hogy a...

Milyen az ETI. Utazási iroda és az Egyiptomi Hurghadai kinti magyar nyelvü aszisztenciá (idegen vezetök) ?

Ezzel kapcsolatban szeretnék véleményeket tapasztalotokat gyüjteni. (Nem beszélek idegen nyelvet)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!