Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Automatikus zene vagy egyéb...

Automatikus zene vagy egyéb média hangjànak váltása különböző Apple eszközök között csak AirPods-zal lehetséges?

Figyelt kérdés
Jelenleg iphone-t es samsung tabletet hasznalok egy huawei freebuds 4i fulhallgatoval. Szeretnek fulest es tabletet is valtani, es tok jo lenne ha nem kellene minden alkalommal manualisan csatlakozni vagy erre vagy arra a keszulekre. Apple okoszisztemaban ez mukodik, a kerdes hogy mukodik-e apple eszkozok kozott mas markaval is ? Sokallom az airpods arat a teljesitmeny es elettartam fuggvenyeben…

júl. 15. 15:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Melyik fülhallgatót használják telefonálásra illetve zenére?

50 ezer ft ig szeretnék, JBL Live Pro 2 gondoltam, nem tudom jó lehete

Airpods pro 2 vagy vezetékes apple füles? Melyiknek jobb a hangzása?

Par honapja hasznalom az airpods pro 2-t. Kb kifogastalan minden teren, de azert kivancsi lennek, egy vezetekes almas fulesnek milyen a hangzasa hozza kepest, mert azt olvastam, jobb. Oszinten nem ertek ehhez a temahoz, szoval bocs ha hulyesget kerdeztem 😭😭😭

A bass boosted zenéktől lehet baja az airpodsomnak?

Van egy 2. generációs airpodsom és szinte csak bass boosted zenéket hallgatok rajta. Lehet hosszabb távon valami baja az airpodsnak?

Segítene valaki?

Sziasztok! Pár napja rendeltem egy airpods gen2-t ami a mai nap folyamán jött meg. Ez eddig a 2. mert ezelőtt volt már egy, de nem volt rá szükségem szóval eladtam. A kérdés az lenne, hogy normális e, hogy nincsen rajta led ami ha jól emlékszem az első fülesemen...

Melyiket érdemesebb megvenni?

Sennheiser Momentum True Wireless vagy Apple Airpods Pro?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!