Automatikus zene vagy egyéb média hangjànak váltása különböző Apple eszközök között csak AirPods-zal lehetséges?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
50 ezer ft ig szeretnék, JBL Live Pro 2 gondoltam, nem tudom jó lehete
Par honapja hasznalom az airpods pro 2-t. Kb kifogastalan minden teren, de azert kivancsi lennek, egy vezetekes almas fulesnek milyen a hangzasa hozza kepest, mert azt olvastam, jobb. Oszinten nem ertek ehhez a temahoz, szoval bocs ha hulyesget kerdeztem 😭😭😭
Van egy 2. generációs airpodsom és szinte csak bass boosted zenéket hallgatok rajta. Lehet hosszabb távon valami baja az airpodsnak?
Sziasztok! Pár napja rendeltem egy airpods gen2-t ami a mai nap folyamán jött meg. Ez eddig a 2. mert ezelőtt volt már egy, de nem volt rá szükségem szóval eladtam. A kérdés az lenne, hogy normális e, hogy nincsen rajta led ami ha jól emlékszem az első fülesemen...
Sennheiser Momentum True Wireless vagy Apple Airpods Pro?
Szval nem azt mondom h rossz a hangazasa, de azert tobbet vartam volna.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!