A WASP miért alulértékelt?
Figyelt kérdés
Szerintem jobb zenéjük van mint a többi metál zenekarnak, jobb az énekesük hangja is, mégse ismeri őket a kutya sem.júl. 23. 17:19
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem legalább egy számukat tuti, hogy rengetegen ismerik.. Ugye ezt:
2/5 A kérdező kommentje:
Igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok egy nagy metál rajongó, próbáltam más együtteseket hallgatni, Iron Maiden, Metallica, Judas Priest, Motörhead, Mötley Crue stb. Sok együttesnél találtam pár jó számot, de annyit nem mint a WASP-nél. Persze elismerem hogy nekem lövésem sincs a témában, nem vagyok az az ember aki kívülről fújja az albumokat, de hogy a WASP laikusként semmivel sem marad el zeneileg, énekhangilag a társaktól abban biztos vagyok. Olvastam olyat, hogy Blackie Lawless, az énekes elég nehéz figura, meg megtért keresztény, gondolom ha jobban lehetett volna vele együtt dolgozni, akkor sokkal komolyabb név lenne, ő és a zenekara, valszeg a stúdiókkal, producerekkel sem egykönnyen jött ki a tag.
júl. 23. 17:49
3/5 anonim 

válasza:

válasza: 4/5 madi111 

válasza:

válasza:A zeneipar sajnos igazságtalan. Egy rakás olyan együttest fel lehetne sorolni, akik zseniálisak, mégis alig hallgatja őket valaki.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Annyira nem ismeretlen, mint ahogy beállítod. A tavalyi budapesti koncertjük teltházas lett, pedig nem sok idő telt el a bejelentés és maga a buli közt.
Arról meg hogy mennyire jó az énekes, maradjunk annyiban, hogy minimum a koncert fele playbackről ment. Ettől függetlenül jól éreztem magam, azt aláírom, de közel se helyezném egy szintre mondjuk a Maiden Dickinsonjával.
Kapcsolódó kérdések:
Ez az amerikai trap zene, miért ennyire alulértékelt?
Szép estét kívánok! Az alap nagyon kemény, nektek tetszik mi a véleményetek?
Az Everglow vagy az Ateez kpop formációk miért ennyire alulértékeltek?
Szerintem sok daluk jóval magasabb nézettséget érdemelne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!