Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a címe ennek a kb 7-9...

Mi a címe ennek a kb 7-9 perces szóló magyar előadó, nagyon alter, slamszerű elbeszélés elektronikus zene alapra számnak?Amiben egy parkban találkozik egy srác egy lánnyal és egyből egymásba szeretnek? (további részletek lent)

Figyelt kérdés

A keresett előadó:

férfi, magyarországi magyar;

nagyon underground, kevéssé ismert;

nem zenekar, hanem szólóelőadó;

művésznevet használ, nem a polgári nevén szerepel;

a művésznévre sajnos már nem emlékszem;

emlékeim szerint vékony testalkatú, szőke, közepes vagy hosszabb hajú srác

A keresett mű:

nagyjából 7–9 perces;

YouTube-on hallottam először kb. 4 éve

elektronikus alap szól alatta;

nem igazán rap, inkább spoken word / slam poetry-szerű, ritmikusan előadott beszéd;

YouTube-videó alatt nem klip volt, hanem egyetlen statikus kép;

a teljes szöveget egy férfi adja elő;

a női szereplő megszólalásait is ugyanaz a férfi mondja, tehát férfi és nő közötti párbeszédek is vannak benne.

A történet:

a lírai én/férfi egyedül van, de alapvetően jól érzi magát egyedül;

egy parkban találkozik egy lánnyal;

a lány azonnal megtetszik neki;

beszélgetni kezdenek;

elköszönnek egymástól;

a férfi később megbánja, hogy elment, ezért visszafordul;

újra találkoznak;

együtt töltenek még időt;

a férfi nagyon gyorsan beleszeret;

a beszélgetés során kiderül, hogy a lány tud szintetizátoron játszani;

a lány álma, hogy zenéljen / zenész legyen;

később jön egy random ötletük, hogy elutazzanak külföldre;

az utazás buszhoz kapcsolódik;

a történet végén megjelenik a naplemente, és valamilyen módon úgy mennek a naplementébe, hogy ez a zárókép/hangulat fontos része.

aug. 28. 02:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan találhatnék hasonló zenéket?

Sziasztok. A minap belefutottam egy pár számba véletlen Youtube-on és szeretnék még ilyeneket találni, de nem találok mert azt sem tudom milyen stílus ez (mert teljesen másban vagyok otthon). Keresem ezektől az előadóktól meg próbáltam hogy a youtube listákban...

Keresek egy 2000-es évekbeli elektronikus/dance zenét. Mi lehet a címe?

A klipben egy szőke, piros ruhás lány táncpárbajban legyőz egymás után két barna hajú csajt egy alagsorban/ringben. A bíró egy telt arcú, sminkelt, szigorúbb néni. A vége felé a szőke lány összenéz egy karakteres arcú, fekete bőrdzsekis férfival. A zene dallamosabb és...

Van valami infótok Balynt nevű elektronikus zenei producer, előadóról? 50 ezer spotify hallgatója van havonta, magyar lehet?

Sziasztok! Ismeritek "Balynt" nevű zenei producer, előadót? Nagyon sok youtube, tiktok, instagram videóban találkoztam már a zenéivel, a videók leírásban mindig benne van, hogy Balynt... Nagyon izgalmasnak tűnik a koncepciója és szinte hihetetlen, hogy van egy magyar...

Mi lehet ennek az elektronikus zene számnak a neve?

csak egy kivágott youtube videó részlet van róla, a szöveg nem része:

Keresek egy elektronikus zenét a videóklippje alapján. Tudnál segíteni?

Amire biztosan emlékszem: a zene klippje animált volt és nem korhatáros. Két emberbőrbe bújt szörnyecske találkozik és amikor felismerik egymást, akkor, mint egy zippzáros ruhát, leveszik az emberi álcát. Két rollert kapcsolnak össze egymással, mintha puzzle lenne....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!