Vintage V100-hoz hangolókulcs?
És hol olvastad?
És mit jelent, hogy "gyenge"?
Még ki se próbáltad, máris le akarod cserélni egy alkatrészét egy másikra, csak mert valahol valaki ezt mondta?
Ebben hol a logika?
Egyébként meg Wilkinson WJ 44-ek vannak benne, ami alapból aligha olyan nagyon szar, legfeljebb arról hallani, hogy a gombok a végén nem teljesen szorosan illeszkednek és zöröghetnek...
Ez egy vintage Kluson másolat, amiből több gyártó is gyárt replikát.
Ha mindenáron akarsz, tehetsz rá ilyet, 10e körül van Schaller, 17e-ért Kluson, vagy Gotoh 31e-ért.
Tényleg nem a legjobbak, rengetegen írják fórumokon és személyesen is tapasztaltam. Én lecseréltem őket Gotoh gyártműnyúra, és sokkal jobban tartja a hangolást.
Egyébként ez az egyetlen típushibája a Vintage V100-aknak, minden más alkatrész megfelelő minőségű (egyeseknek nem tetszik a híd hangszedő vagy az elektronika, de ez inkább ízlés kérdése).
Mennyire rengetegen? Melyik fórumon?
Én is rákerestem a nagyobb külföldi gitár fórumokon és a zörgésen kívül nem igazán volt jellemző, hogy panaszkodnának a kulcsokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!