Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vintage V100-hoz hangolókulcs?

Vintage V100-hoz hangolókulcs?

Figyelt kérdés
Megrendeltem a Vintage V100-as gitárom de azt olvastam mindenhol, hogy gyenge benne a hangolókulcs. Mit ajánlanátok? Mennyiért érdemes venni újat és milyet?

2014. máj. 10. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:

És hol olvastad?

És mit jelent, hogy "gyenge"?

Még ki se próbáltad, máris le akarod cserélni egy alkatrészét egy másikra, csak mert valahol valaki ezt mondta?

Ebben hol a logika?

2014. máj. 10. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyébként meg Wilkinson WJ 44-ek vannak benne, ami alapból aligha olyan nagyon szar, legfeljebb arról hallani, hogy a gombok a végén nem teljesen szorosan illeszkednek és zöröghetnek...

Ez egy vintage Kluson másolat, amiből több gyártó is gyárt replikát.

Ha mindenáron akarsz, tehetsz rá ilyet, 10e körül van Schaller, 17e-ért Kluson, vagy Gotoh 31e-ért.

[link]

2014. máj. 10. 16:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem terveztem egyből lecserélni természetesen előtte játszanék rajta, de olvasgattam nem csak hasamra ütöttem, hogy az kell nekem. Szóval sokan írják és mondják, hogy nem olyan jó minőségűek és érdemes lecserélni őket jobbra. Arra lennék kíváncsi, hogy azok akik értnek hozzá mit mondanak milyet érdemes venni ha arra adom a fejem, hogy esetleg kicseréltetném.
2014. máj. 10. 16:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen erre lettem, volna kíváncsi. :)
2014. máj. 10. 16:48
 5/6 Jettenuator ***** válasza:

Tényleg nem a legjobbak, rengetegen írják fórumokon és személyesen is tapasztaltam. Én lecseréltem őket Gotoh gyártműnyúra, és sokkal jobban tartja a hangolást.

Egyébként ez az egyetlen típushibája a Vintage V100-aknak, minden más alkatrész megfelelő minőségű (egyeseknek nem tetszik a híd hangszedő vagy az elektronika, de ez inkább ízlés kérdése).

2014. máj. 11. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Mennyire rengetegen? Melyik fórumon?

Én is rákerestem a nagyobb külföldi gitár fórumokon és a zörgésen kívül nem igazán volt jellemző, hogy panaszkodnának a kulcsokra...

2014. máj. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!