Mit gondolsz kitől/honnan ered ez a dal?
Figyelt kérdés
a.) Egy régi dal feldolgozása az egyesült királyság területéről, eredete ismeretlen.
b.) Egy mániás depressziós írta aki csecsemőkorában alvási-apnoeban* szenvedett, később cotard szindrómában**, majd öngyilkos lett. (*spontán leáll a légzés alvás közben, **a beteg azt hiszi, nem él)
c.) Egy metál zenész írta aki több templomot is felgyújtott, egy zenésztársát pedig 27 késszúrással ölte meg.
d.) Egy egészséges, normális ember írta miután egy balesetben elvesztette a családját, ő nem volt jelen. Soha , ez után sem írt semmit csak ezt az egy dalt.
Aki ír véleményt annak elküldöm az eredeti dalt és a valódi választ.
A zene: [link]
2014. máj. 10. 20:14
11/49 anonim válasza:
A feltett kérdésre mondtam, hogy könnyű. Meg is válaszoltam. A kódolt szövegre nem. Egyébként továbbra is tévedsz, mert ez az oldal nem funkcionálhat olyan sokféleképpen. Csak a hozzád hasonló tinik hiszik azt.
12/49 anonim válasza:
Bár kétlem, hogy bármi értelmes szó kijöhet öt darab Z-betűből. Mivel ugyanazt jelenti.
13/49 A kérdező kommentje:
akkor kizárólag hogy funkcionálhat szerinted?
2014. máj. 10. 20:38
14/49 anonim válasza:
Felteszel egy kérdést, amire nem tudod a választ. Így.
15/49 A kérdező kommentje:
úgylátszik a logikával hadilábon állsz. a végén még a kulcsot is megmondom hogy lást mit írtam :D
2014. máj. 10. 20:38
17/49 A kérdező kommentje:
a kérdés amire nem tudtam a választ milyen hátterű zenének titulálják az adott számot az emberek ha más köntösbe van bújtatva. ennyi. és te elbasztad :9
2014. máj. 10. 20:39
19/49 anonim válasza:
Ez egy felmérés lett volna, ami nem ide tartozik.
20/49 A kérdező kommentje:
akkor végülis nem én szabotáltam a webolalt a funkcionalitásában
2014. máj. 10. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!