Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondanátok véleményt a hangomról?

Mondanátok véleményt a hangomról?

Figyelt kérdés

[link]

Tavaly júniusi felvétel, érdekelnek a vélemények, előre is köszi!

2014. máj. 15. 20:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
úristen, ez gyönyörű! szerintem nyugodtan elkezdhetnél feltölteni még ilyeneket, és hátha felfedeznek!:)
2014. máj. 16. 12:06
 12/26 anonim ***** válasza:

Gratulálok, nagyon tetszett.

Jó a hangod és érzéssel, tisztán, dinamikusan énekelsz.

Ha lenne bandám, örülnék ilyen énekesnek!

2014. máj. 16. 15:27
 13/26 Jettenuator ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett!

Gyors kérdés: Muse-t szereted?

2014. máj. 16. 15:46
 14/26 A kérdező kommentje:

Én gitározok, de tudok zongorázni is, meg igazából bármilyen hangszeren játszok ha van egy kis időm kiismerni..:) a gitárt is autodidaktán tanultam:) békéscsabai vagyok:)

Fogok még feltölteni, de nem tudom, mikor, mert csak jó minőségű stúdiófelvételt szeretnék feltölteni, és még várhatóan 2-3 hónap amíg újra eljutok stúdióba de akkor sok felvétel lesz és fel is töltöm:) Muse-t imádom!:D

Ha van békéscsabai zenész aki látja bennem a lehetőséget, írjon egyébként:) meg máshonnan is:)

És köszi szépen a véleményeket:)

2014. máj. 16. 17:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne egy jó mikrofont és egy hangkártyát beszerezned, akkor otthon is jó minőségben tudnál felvenni számítógéppel.
2014. máj. 16. 18:01
 16/26 anonim ***** válasza:
hát én az ország másik felén lakom (Győr) így sajnos túl nagy a távolság... pedig szívesen elvittelek volna 1-2 koncertünk elé :) biztos Békéscsabán is vannak fesztiválok, én a helyedben kideríteném kik a szervezők és küldenék egy hanganyagot, hogy esetleg valamikor adjanak lehetőséget bemutatkozni... sok sikert és kitartás! :) én is várom a további feltöltéseidet :) "10"
2014. máj. 16. 18:09
 17/26 A kérdező kommentje:

Hát, azért köszi a szándékot:))

Azért írni írhatsz:))

2014. máj. 16. 18:53
 18/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szép hangod van,kár hogy nem miskolci vagy... :D
2014. máj. 17. 10:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre hogy szinte bárhol zenélnének velem csak ott nem ahol vagyok..xD
2014. máj. 17. 11:18
 20/26 anonim ***** válasza:
Gyönyörű hangod van! Te lehetnél az új győztes az X- Faktorban! :)
2014. máj. 17. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!