Rock, metál, punk kedvelő barátaim! Mi erről a véleményetek?
Van benne igazság, hisz vannak tényleg olyan al-műfajok amik nagy része olyan hangulatú. De a teljes rock-metál-punk zenei világra ezt mondani szimplán ostobaság...
Egyiknél sincs megszabva miről kell szólniuk és több ezer olyan szám van ami csak arról szól hogy be kell rúgni-csajozni és kibulizni az életet...
punkot nem hallgatok mert nekem amatőr(ha valaki kötözködne maga a "Punk" szó is kezdőt jelent szóval kérem ne)
rock az Elvistől Guns n Rosesen át Royal bloodig minden, csak nem melankolikus(nyilván vannak szomorú dalok)
metál pedig az egyetlen dolog a világon ami mindig megnyugtat és ki tudom zárni a problémákat, de ha az kell hogy felpörgessen arra is jó
mondjuk biztos vannak olyanok akikre a durva zene(pl behemoth,kreator, vagy vkinek akár a slipknot) rossz hatással van,de nem a zene tehet róla
Mutass nekik Bon Jovit vagy Bryan Adamset.
Egyébként azt gondolom erről, hogy az ember nem lehet elég tájékozott abból, ami nem érdekli. Teljesen természetes, hogy aki nem szereti a rockot, nem ismeri az összes ágát a glam rocktól a thrash metálig. Én is elhiszem, hogy a rap műfajban van jó meg olyan is, aki csak káromkodik, és azt hiszi, menő. Popra is lehet mondani, hogy nyálas tinibandák serege, de Michael Jackson is pop például. Mondjuk ő rossz példa, mert ismert. Arra akarok kilyukadni, hogy az ismerőseid valamennyit tudnak a rockról, és az alapján ítélnek. Szerintem ez nem baj. Egyetlen baj, ha a hallagtóságról azt gondolják, hogy depressziósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!