Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rock, metál, punk kedvelő...

Rock, metál, punk kedvelő barátaim! Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömből sokan úgy vélekednek eme csodálatos zenei műfajokról (számunkra életérzésről), hogy ezek a költemények szomorúak, melankolikusak és, hogy "csak" a depressziósak hallgatják
2016. júl. 2. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Én pont hogy a depi ellen hallgattam,szar kedv ellen hallgatom legalábbis a nagyon kemény metált,mindig metált hallgatok és igen életérzés de sok féleképpen fel lehet fogni a dolgot.Én nem tudom valaki hogy lesz depis a metáltól engem energiával,és életkedvvel tölt el,ha rossz a kedvem közben elgondolkodok megnyugszok és 1 album után mintha semmi nem lett volna
2016. júl. 2. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, mint az első. Mikor rockot, metált hallgatok, mintha arra a pillanatra megszűnne minden problémám. Igaz ez más stílusra is, ami számomra kedvező. Ha pedig abba belegondolok, hogy egyszer eljutok például egy Metallica koncertre, na az aztán felülmúlhatatlan érzés lenne.
2016. júl. 2. 22:14
 3/7 anonim válasza:
Lehet azért gondolják ezt mert a legtöbb ilyen stílusú szám valami rossz dologról mesél amiről senki sem akar tudomást venni S ezeket bele órditják a világba jee. a five finger death punch nak vannak ilyen számai mint a coming down vagy a wrong side of heaven.
2016. júl. 2. 22:34
 4/7 gnoomage ***** válasza:

Van benne igazság, hisz vannak tényleg olyan al-műfajok amik nagy része olyan hangulatú. De a teljes rock-metál-punk zenei világra ezt mondani szimplán ostobaság...

Egyiknél sincs megszabva miről kell szólniuk és több ezer olyan szám van ami csak arról szól hogy be kell rúgni-csajozni és kibulizni az életet...

2016. júl. 2. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:

punkot nem hallgatok mert nekem amatőr(ha valaki kötözködne maga a "Punk" szó is kezdőt jelent szóval kérem ne)

rock az Elvistől Guns n Rosesen át Royal bloodig minden, csak nem melankolikus(nyilván vannak szomorú dalok)

metál pedig az egyetlen dolog a világon ami mindig megnyugtat és ki tudom zárni a problémákat, de ha az kell hogy felpörgessen arra is jó

mondjuk biztos vannak olyanok akikre a durva zene(pl behemoth,kreator, vagy vkinek akár a slipknot) rossz hatással van,de nem a zene tehet róla

2016. júl. 3. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Mutass nekik Bon Jovit vagy Bryan Adamset.

Egyébként azt gondolom erről, hogy az ember nem lehet elég tájékozott abból, ami nem érdekli. Teljesen természetes, hogy aki nem szereti a rockot, nem ismeri az összes ágát a glam rocktól a thrash metálig. Én is elhiszem, hogy a rap műfajban van jó meg olyan is, aki csak káromkodik, és azt hiszi, menő. Popra is lehet mondani, hogy nyálas tinibandák serege, de Michael Jackson is pop például. Mondjuk ő rossz példa, mert ismert. Arra akarok kilyukadni, hogy az ismerőseid valamennyit tudnak a rockról, és az alapján ítélnek. Szerintem ez nem baj. Egyetlen baj, ha a hallagtóságról azt gondolják, hogy depressziósok.

2016. júl. 3. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak az önsajnáló szerencsétlen elmetebegek "zenéjét" ismerik és fogalmuk sincs mi az a rock. A Queen legtöbb száma elég vidám. Metálból sokféle van, a Bon Jovi is az, ők se a szomorú dalaikról ismertek. A punknak is rengeteg ágazata van, én leginkább pop punkot hallgatok, pl. Green Dayt. A legtöbb daluk a csajozásról szól.
2016. júl. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!